TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiğli Belediyesi’nden AIDS ile Mücadele Söyleşisi

Çiğli Belediyesi, 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde “HIV/AIDS Hakkında Merak Edilenler” konulu söyleşi ve sergiye ev sahipliği yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2022 12:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiğli Belediyesi’nden AIDS ile Mücadele Söyleşisi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize edeceği HIV/AIDS Hakkında Merak Edilenler” seminer ve sergisi 1 Aralık Perşembe günü Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirilecek. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Mürşide Tuncel Başoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı eğitim saat 17:30'da başlayacak ve halka açık olacak.

Başkan Gümrükçü: “Önceliğimiz toplum sağlığı”

Toplum sağlığının korunmasına yönelik çalışmalar konusunda yerel yönetimlere önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Özellikle AIDS ve Hepatit gibi salgın hastalıklarla mücadele konusunda toplumun bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu tür hastalıklarda tedbir almanın, erken teşhisin ve doğru mücadelenin bilincinde olmak hayat kurtarıyor. Çiğli Belediyesi olarak, halihazırda devam eden hasta nakil, evde bakım ve kadın vatandaşlarımıza yönelik tarama testleri gibi hizmetlerimizin yanı sıra hastalıklarla mücadele konusundaki bilgilendirme toplantılarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. 1 Aralık Dünya AIDS Günü’nde önemli bir söyleşiye ev sahipliği yapacağız. Söyleşimize konuşmacı olarak katılacak Uzm. Dr. Mürşide Tuncel Başoğlu, AIDS hastalığıyla ilgili merak edilen tüm hususları bizlerle paylaşacak. Tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.