TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Menemen'de devir teslim töreni

CHP Menemen’de ilçe başkanı seçilen Hüseyin Özbey mazbatasını teslim aldı. İlçe başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine yoğun katılım sağlandı

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 19:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Menemen'de devir teslim töreni

CHP Menemen’de 20 Ağustos günü yapılan ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Özbey mazbatasını aldı. İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine bir çok STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

chhp-ilkses

“HEDEF YEREL İKTİDAR”

CHP Menemen önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Güney törenin açılış konuşmasında, “Bu törenler geleceğe dair işaret fişeğidir. Cumhuriyet Halk Partili olmanın ne demek olduğunu delege seçimlerinde, kongre sürecinde gösterdiniz. Yarışırız, yarış bittikten sonra el ele kol kola o salonlardan çıkmasını biliriz. Partinin bir öğrenicisiydim, ilçe başkanı oldum, bugünden sonra da bir neferi olacağım. Bizler görevlerimizi olduğumuz süre içerisinde kendimize yakışır bir şekilde ifa ettik. Ömer Güney Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir askeridir. İlçe başkanım, yönetim kurulu üyelerimizin verdiği görevler bana bir emir olacak. O emirleri başımızın üstüne koyup yapmaya devam edeceğiz. Kongrede iki adayımız vardı. İkisi de partimizin yetiştirdiği değerdi. Güzel bir yarış oldu. Kaybedeni, kazananı olmayan bir yarış oldu. Partimizin demokrasi geleneğine bir tuğla koydukları için yarışan iki arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bugünden sonra partimizin bir hedefi kaldı. O hedef, yerel iktidarı alacağız ve bayrağımızı oraya dikeceğiz” ifadelerine yer verdi.

chpp-ilkses

“BAYRAĞI DEVRALDIK”

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey ise açıklamasında, “Pazar günü kongremizi CHP ruhuna yakışır bir şekilde tamamladık. Ülkemizin ve Menemen’in içinde bulunduğu şartlar göz önünde bulundurulduğunda omuzlarımıza yüklenen yükün, aldığımız sorumluluğun farkındayız. Atatürk’ün partisi CHP’de görev almak CHP’de görev almak onurdur, gururdur. Şahsımızı ve yönetim kurulu üyelerimi bu çok onurlu göreve layık gören tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün şanlı CHP bayrağını devralmak için toplanmış bulunmaktayız. Adaylık açıklamamda değindiğim gibi CHP’de göreve talip olunmaz, görev verilir. Siyaset parti bayrağını daha da ileri taşıma sanatıdır. İlk hedefimiz 2024 yerel seçimlerinde Menemen’i tekrar halkçı belediyecilikle buluşturmak. Tüm örgütümüzle gerekirse uyumadan hep beraber el ele, omuz omuza çalışacağız. Hedefimize mutlaka ama mutlaka ulaşacağız. Biz kazanacağız, Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak” diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Filiz Ceritoğlu Sengel'den vatandaşa yol çalışması raporu

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.