TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir’in aday adayları vitrinde

CHP İzmir milletvekili aday adayları tanıtım toplantısında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçimler ve askerlik arasında bağlantı kurdu ve “Şafak sayıyoruz. Uzun süredir 43 gün sonra şafak yeniden doğacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP İzmir’in aday adayları vitrinde

TENZİLE AŞÇI

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için geri sayım devam ederken partilerde milletvekili liste hazırlıkları da hız kazandı.

Geçtiğimiz hafta, CHP’de milletvekili aday adaylığı başvuruları sona ererken CHP İzmir’den 193 isim milletvekilliği için yola çıkmıştı. Öte yandan; bugün gerçekleştirilen toplantıyla CHP İzmir’in vekil aday adayları tanıtıldı.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ‘Şafak yakındır’ mesajı verdi.

WhatsApp Image 2023-03-31 at 14.54.07 (1)

ŞAFAK SAYIYORUZ

Askerlik teskeresi ve seçim arasında benzetme kurarak konuşmasına başlayan Aslanoğlu, “Sizlerle aynı kavganın parçası olmaktan onu duyuyorum. Seçime 43 gün kaldı. Askerlikte bir gelenek vardır. Şafak sayılır. 43 gün sonra hep birlikte ‘Doğan güneş’ diyeceğiz. Biz de plaka sayılarına düştüğümüz bugünlerde şafak sayıyoruz. Uzun süredir karanlıklar içinde yaşıyoruz. 43 gün sonra şafak yeniden doğacak. 14 Mayıs sabahı hep birlikte aydınlıklara ulaşacağız” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-31 at 14.54.08

HEP BİRLİKTE KARANLIĞA SON VERECEĞİZ

Seçim sürecini uzun bir süreç olduğunu hatırlatan Aslanoğlu, “Göreve geldiğimizde maratonun son 100 metresi demiştik. Çok uzun süredir CHP örgütleri çalışıyor. Bu, 1 günlük ya da 100 günlük bir çalışma değil. Bana ‘kampanya ne zaman başlıyor’ diye sordular. Kampanya çoktan başlıyor. CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Bundan sonra mücadelemizi aday adayı arkadaşlarımızla yürüteceğiz. Hep birlikte bu karanlığa son vereceğiz. Aday adayları belirlendi ve aday listeleri belirlenecek ilerleyen süreçte. Ben biliyorum ki aday olsun ya da olmasın her bir CHP’li aday adayı anlayışımız milletvekili olacakmış gibi son güne kadar çalışacak. Bundan tüm örgütümüz adımız kadar emin” ifadelerini kullandı.

İZMİR’DE YÜZDE 75 ALACAĞIZ

Örgüt çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Aslanoğlu, şunları söyledi; “Geldiğimiz süreden beri örgütümüz sokaklarda. Öbek ve ev ziyaretleri, işyeri, fabrika ziyaretleri yapıyor. Bundan sonra da her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. Belirlediğimiz 1 milyon 25 bin seçmene seçime kadar kapı kapı gideceğiz bunun dışında her ilçede gece vardiyaları oluşturuldu. gece ayakta olan vatandaşlarımızla çalışacağız. Vatandaşımızı neredeyse biz orada olup onun derdini dinleyeceğiz. Onun dışında her ilçede engelli ailelerini ziyaret edecek timlerimiz var. Ayrıca Daron Acemoğlu’yla birlikte CHP İzmir İl örgütü bir çalışma yürütüyor. Kapı siyasetini ve nerelere gideceğimizi hocalarımız belirledi. Bu dönem partiye teveccüh yüksek. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Millet İttifakı’nı iktidar olarak görmek istiyor. Bizler, hep birlikte Sayın Kılıçoğlu’nun cumhurbaşkanı yapacağız. Biz, bu seçimini açık ara farkla alacağız. Öyle bahsettikleri gibi küçük bir fakla değil. Biz her 4 oyun 3’ünü alacağız. Hedefimiz bu şehirde yüzde 75’i yakalamak.”

İKİ OY UĞRUNA…

Üstü kapalı olarak Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR’ın Cumhur İttifakı’na katılmasını da eleştiren Aslanoğlu, “Son dönemde kadın haklarına gelen saldırıları görüyorsunuz. İki oy uğruna yapmadıklarını bırakmadılar. Kadınlarımız, gençlerimiz, halkımız kazanacak. Size söz yine baharlar gelecek. Size söz aydınlığın ışığı hiç sönmeyecek” dedi.
IMG_20230331_144613

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.