TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir’den seçimde son hafta atağı

CHP İzmir İl Başkanlığı, kritik seçime 1 hafta kalırken son hafta farklı bir çalışmaya imza atacak. İl Başkanlığı koordinasyonunda hafta boyunca 4 ilçede Fener Alayı düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP İzmir’den seçimde son hafta atağı

TENZİLE AŞÇI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için son düzlüğe girilirken siyasi partiler de seçim çalışmalarında vites artırdı.

Uzun süredir seçim çalışmaları kapsamında sahada dört koldan çalışma yürüten CHP İzmir İl Başkanlığı ise seçim sürecinin son haftasında farklı bir çalışmaya imza atacak.

İl Başkanlığı, ‘Haydi İzmir! İktidara Yürüyoruz!’ sloganıyla halk buluşması ve fener alayı düzenleyecek. Seçim yasaklarının başladığı tarih olan 13 Mayıs tarihine kadar sürecek olan fener alayı 4 gün boyunca 4 ilçede yapılacak.

Buluşmanın ilki 9 Mayıs günü saat 20.30’da Fahrettin Altay Meydanı Seçim Ofisinde başlayıp İnönü Caddesi boyunca devam edecek ve Uğur Mumcu Parkı’nda sonlanacak.

Toplamda 4 ilçede yapılacak olan ve tüm hafta devam edecek buluşmalar, ayrıca Karşıyaka, Bornova ve Balçova da yapılacak.

Buluşmalara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, tüm İzmir milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile partililer katılım gösterecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.