TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir’de eski il yöneticileri zirvesi

Geçtiğimiz hafta partinin İzmir il eski başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Şenol Aslanoğlu, bu kez de partisinde görev almış geçmiş dönem il başkan yardımcıları ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP İzmir’de eski il yöneticileri zirvesi

TENZİLE AŞÇI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin 14 Mayıs’ta olacağını açıklamasının ardından partiler seçim çalışmalarında gaza bastı. CHP İzmir’de seçim çalışmaları konusunda eski yöneticilerin tecrübelerinden faydalanmak için toplantı maratonuna başlayan ve geçtiğimiz hafta CHP İzmir il eski başkanlarıyla bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bu sabah il eski yöneticileriyle bir araya geldi. Geçmiş dönem il başkanlarından seçimlere yönelik destek ve tecrübelerinden faydalanma mesajı veren Aslanoğlu’nun bugün gerçekleştirdiği toplantının da ana gündem maddesinin seçim olduğu ifade edildi.

SAHADA ‘BİRLİK’ ÇAĞRISI
Toplantıda, Aslanoğlu’nun seçime 2 ay kaldığına dikkat çekerken il eski başkanlarına yaptığı çağrıyı, il eski yöneticilerine de tekrarladığı öğrenildi.  Aslanoğlu’nun geçmişte görev alan il başkan yardımcılarına çalışmalarda ve örgütte ‘birik ve beraberlik’ çağrısında bulunduğu belirtildi. Aslanoğlu’nun toplantıda ayrıca il eski yöneticilerinden saha çalışmalarında da destek vermelerini istedikleri aktarılırken yöneticilerin tecrübelerinin saha çalışmalarında önemli olduğu mesajını verdiği ifade edildi.


ESKİ YÖNETİCİLERDEN DESTEK VE SİTEM
Toplantıda konuşan eski yöneticilerin seçim çalışmalarında tam destek olacaklarını söyledikleri belirtilirken saha çalışmalarında da kendilerine verilen görevleri yerine getireceklerini söyledikleri öğrenildi. Toplantıda eski yöneticilerin desteğin yanında geçmişe ilişkin sitemlerin de olduğu iddia edilirken yeteri kadar dikkate alınmadığı ve daha fazla dikkate alınmaları gerektiği yönünde eleştiriler olduğu da ileri sürüldü. Eski yöneticilerin mevcut durumda gördüğü eksiklikleri aktardıkları öğrenilirken sürece ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.