TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da katı atık aktarım istasyonu çalışmaları sürüyor

Çevre dostu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti İlçesinde 13 milyon liralık yatırımla ilçenin 30 yıllık sorununa çözüm olacak katı atık aktarım istasyonunun inşaat çalışmalarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Şanlıurfa’da katı atık aktarım istasyonu çalışmaları sürüyor

Her ilçeye adil bir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önemli projeleri arasında yer alan çevre dostu projeler hayata geçiriliyor. Sıfır atık ve çevre dostu belediye hizmeti ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Halfeti ilçesine 13 milyon liralık dev tesis kazandırılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen çalışma çerçevesinde Halfeti ilçesinin 30 yıllık sorununa neşter vurulmuş olacak.

Halfeti ilçesinin 30 yıllık katı atık problemini çözecek katı atık transfer istasyonu en kısa zamanda tamamlanarak hizmete konulacak. Katı atık aktarım tesisi sayesinde vahşi depolama sonlanacak ve toplanan atıklardan geri dönüşüm sıfır atık sistemine ham madde ve elektrik enerjisi üretimine destek olacak. Halfeti İlçe Belediyesi tarafından toplanan atıklar transfer istasyonuna getirilecek bunkerler vasıtasıyla 85 metreküp hacimli semi treyler araçlarına nakledilecek ve entegre tesisine taşınacak.

Toplanan atıklar hava, toprak ve su ile teması olmadan aktarım istasyonuna transfer edilecek. Çevre dostu çalışmalarıyla bilinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti ilçesine çevreci bir tesis kazandırmış olacak.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Şanlıurfa’ya gittiğinizde mutlaka görmeniz gerek 5 yer

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.