TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya'da hortum paniği: Görenler hem hayrete düştü hem de korktu

Antalya'da denizde ortaya çıkan dev hortum, insanlara panik dolu anlar yaşattı. Denizde etkisini sürdüren hortum, karaya ulaşmadan kaybolurken, akşam saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı kenti beyaza bürüdü. Şaşkına dönen Antalyalılar, dolu taneleriyle kartopu oynadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 21:18
Kaynak: İHA
Antalya'da hortum paniği: Görenler hem hayrete düştü hem de korktu

Akşam saatlerinde Antalya Körfezi'nde büyük bir hortum paniği yaşandı. Kıyıya oldukça yaklaşan dev hortum, insanları hem şaşkına çevirdi hem de korkuttu. Vatandaşlar hortumu cep telefonlarıyla kaydederken, hortum karaya ulaşmadan kaybolmuş göründü. Ancak akşam saatlerinde ansızın bastıran dolu yağışı, kentte cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Bazı bölgelerde yağış nedeniyle yayalar ve araç sürücüleri zorluk yaşadı.

Antalyalılar, dolu yağışının ardından sokaklarda kartopu oynadılar. Yaklaşık yarım saat süren dolu yağışı, ardından yağmura dönüştü. Yağmurun ani başlamasıyla şaşkına dönen Yusuf Direk adlı bir vatandaş, "Birden yağmur başladı. Sonra hızla doluya dönüştü. Her yer beyaza büründü. Daha önce böyle bir şey görmedim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.