TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da denize girmek isteyen vatandaşa balon balığı şoku

Bir vatandaş, balon balığını görünce, "Koşudan sonra denize gireyim dedim. Geldim, balığı gördüm. Bir balon balığıyla karşılaştım. Şoktayım" şeklinde ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 14:53
Kaynak: İHA
Antalya’da denize girmek isteyen vatandaşa balon balığı şoku

Alanya'da düzenlenen Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'na katılan Hasan Sarışın adlı bir vatandaş, Halk Plajı'nda öğle saatlerinde denize girmek istediği sırada kıyıda bir balon balığıyla karşılaştı. Bir poşet yardımıyla balon balığını inceleyen Sarışın, balon balığının zararlı olduğunu bildiğini ve onunla karşılaştığı anda şaşırdığını belirtti.

"Balon balığının karaya vurduğunu belirten Sarışın, daha önce hiç o tür balığı görmediğini ifade ederek, 'Bursa’dan Alanya’ya her sene Atatürk Koşusu için geldim. Allah’ın izniyle koştuk. Koşudan sonra denize gireyim dedim. Geldim, balığı gördüm. Bir balon balığıyla karşılaştım. Şoktayım. Her sene iki defa geliyorum. Şaşırdım. Daha fazlası da yoktu. Zararlı diye biliyorum. İnşallah tektir. Balık karaya çıkmış. Balık karaya vurmuş. Görünce ben de denizden çıktım. Daha önce hiç görmedim. Televizyonda gördüm. Gördüğüm kadarıyla balon balığı. İnşallah başkalarına rast gelmez, kimseye zarar vermez' dedi. Öte yandan güzel havayı fırsat bilen bazı vatandaşların da denize girerek serinlediği görüldü."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.