TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme Belediyespor'dan deplasmanda gol yağmuru

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, deplasmanda Budaklar Gençlikspor’u 6-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çeşme Belediyespor'dan deplasmanda gol yağmuru

Geçen hafta takımın başına geçerek Aliağaspor FK takımını mağlup eden Çeşme Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Hakan Kara, teknik direktörlüğünün 2. haftasında, deplasmanda Budaklar Gençlikspor’u 6-2 mağlup ederek yükselişini sürdürdü. Aldığı galibiyetle 14 puana ulaşan Çeşme Belediyespor 6. sıraya yükseldi.

Müsabakaya hızlı ve istekli başlayan Çeşme Belediyespor, 10. dakikada Osman Ersöz’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra sahneye çıkan Alper Önal skoru 2-0’a taşıdı. 3 dakika sonra Budaklar Gençlikspor takımı farkı 1’e indirdi. Dakikalar 35’i gösterdiğinde Hüseyin Çiray ilk yarının skorunu 3-1 olarak belirleyen golü kaydetti. 
İlk yarıyı 3-1 önde tamamlayan Çeşme Belediyespor, ikinci yarıya da fırtına gibi başladı ve 55’de Alper Önal, 57’de Hüseyin Çiray ve 81’de ise Osman Ersöz’ün golleri ile 6-1 öne geçti. Mücadelenin 90. dakikasında Budaklar takımı gol bulsa da kalan sürede başka gol olmadı ve Çeşme Belediyespor sahadan 6-2’lik üstünlükle ayrıldı. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.