TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaykur Rizespor - Altınordu maçı ne zaman? Nerede?

Spor Toto 1. Lig'in son hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor evinde Altınordu'yu misafir edecek. Peki Çaykur Rizespor-Altınordu maçı ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 08:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çaykur Rizespor - Altınordu maçı ne zaman? Nerede?

HÜSEYİN DEMİR

Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor 18 galibiyet, 13 beraberlik, 4 mağlubiyetle 67 puanla 2. sırada yer alıyor. Altınordu ise 9 galibiyet, 7 beraberlik, 19 mağlubiyetle 16. sırada düşme hattında yer alıyor. Çaykur Rizespor, Süper Lig'e çıkma hedefiyle bugün sahaya çıkacak. Altınordu'nun ligde kalması için mutlak galibiyet alması gerekiyor.Bu kritik müsabaka Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan yayınlanacak.

ALTINORDU LİGDE KALMAK İSTİYOR

Çaykur Rizespor bugün en az 1 puan aldığı takdirde adını Süper Lig'e yazdıracak. Pendikspor'un Süper Lig'e çıkabilmesi için Çaykur Rizespor'un mağlup olması, kendisinin de Manisa FK'yi yenmesi gerekiyor. Altınordu, ligde kalması için Çaykur Rizespor'u yenerek Erzurumspor ve Gençlerbirliği'nin yenilmesini bekleyecek. Alınan sonuçlara göre averajlara da bakılabilir. Altınordu, ligde oynadığı son 4 maçta 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.