TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Bodrumspor'da Tolga Tekinalp dönemi

Tolga Tekinalp, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Çağdaş Bodrumspor'da Genel Direktörlük görevine getirildi

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çağdaş Bodrumspor'da Tolga Tekinalp dönemi

HÜSEYİN DEMİR

Misli.com Basketbol Ligi'nde birinci olarak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne çıkan Çağdaş Bodrumspor Genel Direktörlük görevine Tolga Tekinalp'i getirdi. Son iki sezonu evinde namağlup tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyon olmuştu. Devler ligine merhaba diyen Ege temsilcisi hem Türkiye’nin en büyüklerini Bodrum’da ağırlamak için sabırsızlanıyor. Uzun yıllar 3x3 A Milli basketbol takımında antrenörlük yapan Tolga Tekinalp Çağdaş Bodrumspor ile anlaştı.

tolga tekinalp

TOLGA TEKİNALP KİMDİR?

Basketbola Efes Pilsen altyapısında başlayan Tolga Tekinalp 17 yaşında TED Kolejliler takımına transfer oldu. 1994 yılında Ülkerspor tarafından transfer edildi. Bu takımda oynadığı dönemde milli takıma kadar yükseldi. 1997 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılan milli takım kadrosundaydı. 1999 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve 3 sene bu takımda görev aldı. 2002 yılında Fransız takımı Dijon tarafından denense de 2003/2004 takımında Beşiktaş'a transfer oldu. 2006 yazında Galatasaray Cafe Crown takımına transfer oldu. 2008 yazında İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol takımına transfer oldu. Tolga Tekinalp en son 3x3 Basketbol Milli takımında antrenör olarak görev aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.