TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Tüyap Kitap Fuarı…

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2024 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 08:51

Kıymetli kitap severler, 21.’si düzenlenecek olan, Bursa Kitap Fuarı 2024 için tüm hazırlıklar tamamlandı. TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği beraberinde düzenlenen Bursa Kitap Fuarı, düzenlendiği ilk günden bugüne kadar yüzbinlerce kitapseveri fuarda buluşturdu. Kitap Fuarı 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bursa Kitap Fuarı TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yazarlar, şairler ve eserleri okurları ve kitapseverler ile buluşacaktır.

kitap

Yazarlar ve şairler için en önemli fuarlardan olan TÜYAP Kitap Fuarlarına YAZŞADER (Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği) bu yılda katılım sağlayacak.

YAZŞADER bu yıl Bursa kitap fuarına 40 tan fazla yazar ve şair ile katılım sağlayacak. Bursa kitap fuarına renk katacaktır. Her fuara çok sayıda yazar ve şair ile katılım sağlayan YAZŞADER bu fuarda da yüksek katılım oranını yakalamış olacaktır.

YAZŞADER Bursa Kitap Fuarı TÜYAP’ta Salon 2 stant 270’te okurlarını bekliyor olacak. Her gün en az 7 yazar veya şair üyesi ile imza etkinliğinde bulunacak olan YAZŞADER, katıldığı tüm fuarlarda özellikle TÜYAP kitap fuarlarında, fuara en fazla imza günü etkinliği ile katkıda bulunan kurum olma özelliğini de elinde bulundurmaktadır. TÜYAP’tan bazı fuarlarına 50’den fazla yazar ve şair üyesi ile imza etkinliğine katılmaktadır.

Bursa Kitap Fuarı TÜYAP’ta YAZŞADER üyelerinin söyleşileri de olacak. Yazar ve şairleri ile söyleşiler aracılığı ile YAZŞADER hem fuara katkıda bulunmakta hem de okurları ile karşılıklı diyalog kurmakta, bilgi alışverişinde bulunmaktadır.

YAZŞADER imza etkinliği kadar söyleşileri de ciddiye almakta ve yetkin yazar ve şairleri ile söyleşi planlamakta, TÜYAP’ta organize bir şekilde söyleşilerin planlamasını neticelendirmektedir.

dernek

Tüm kitapseverleri öncelikle Bursa Kitap Fuarı TÜYAP’ta görmek istiyoruz. Ziyaretçilerin mutlaka YAZŞADER standına da uğramalarını, imza etkinliği yapan yazar ve şairler ile istişarelerde bulunmalarını, standa bulunan eserleri incelemelerini istiyorum.

Çok güzel bir fuar hem yazar ve şairleri hem de okurları, kitapseverleri beklemekte. Temennim güzel bir fuar geçmesidir. Lütfen kitap alıp okuyalım. Günümüzde en büyük eksiklik gerçekten okumamak. Bunu gidermenin yolunu hep birlikte bulmalıyız, kitap fuarlarına katılmayı asla ihmal etmeyelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.