TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURASI ALTAY’IN EVİ

Altay efsanesi Ayfer Elmastaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Kasım’da açılacak Altay Alsancak Stadı için  “Mustafa Denizli, burada Büyük Mustafa oldu” vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
BURASI ALTAY’IN EVİ

Altay’da 70 yılı geride bırakan efsane isim Ayfer Elmaştaşoğlu, temelini dönemin Başbakanı Binali Yıldırım’ın attığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise 26 Kasım’da açılışını yapacağı Altay Alsancak Stadı çimlerine yıllar sonra ilk kez ayak bastı, “Altay, burada Büyük Altay oldu. Burası Altay’ın evi” diyen Elmastaşoğlu, bundan tam 50 yıl önce statta verdiği pozu, kazandığı iki Türkiye Kupası ile tekrarlayarak  “Beni, Altaylı Ayfer yapan da işte burasıdır” vurgusu yaptı.


 
TEK FORMAYA ADANAN ÖMÜR
“Altay ile doğdum, Altay ile öleceğim” diyen Elmastaşoğlu, “Siyah-beyazlı formadan başka bir şey giymedim. Yedi yaşında küçük bir çocukken bu stadın kömür tozlarıyla kaplı zeminine adım attığım günden bu yana Altaylıyım. Her şey, yemek yiyip yattığımız binada ve antrenman yaptığımız sahada yaşandı. Gözüm hep idari bina üzerinde duran ve üzerinde “Altay Alsancak Stadyumu” yazan nostaljik levhayı arıyor” diye konuştu.
 
MUSTAFA DENİZLİ İSMİ YAKIŞIR
Stada Mustafa Denizli” isminin çok yakışacağını da belirten efsane futbolcu, “Mustafa Denizli’yi Büyük Mustafa yapan yer de burası. İnsanın doğup büyüdüğü, efsaneleştiği bir yere isminin verilmesi ne kadar büyük gurur olur. Fatih Terim ve Şenol Güneş gibi Türk futboluna damga vurmuş isimleri, bu şekilde gelecek nesillere taşımak gerekiyor. Mustafa Denizli ismi, evimize çok yakışır. Hayalim; Mustafa Denizli Altay Alsancak Stadı çimlerine de ayak basmak ” yorumu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.