TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor 100 bin euro ödedi

null

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor 100 bin euro ödedi

Bucaspor yönetiminin, parasını alamadığı gerekçesiyle kulübü FIFA’ya şikayet edip 2 yıl transferden men cezası almasına yol açan eski futbolcusu Dady'ye 100 bin euro ödediği bildirildi.

Sarı lacivertlilerin Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda transfer edilen ve 5 maç oynadıktan sonra ülkesine dönen Cape Verdeli futbolcunun faizleriyle birlikte 870 bin euro alacağı olduğu belirtilirken sorunu çözmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Çetin Kayışlı, “Bir miktar ödeme yaptık. Borcun kalan kısmı için pazarlık yapıyoruz. Uzlaşacağımıza inanıyorum” dedi.

ESKİ YÖNETİCİLERE ELEŞTİRİ

Eski futbolcularından Carlos, Pariente, Nsaliwa ve Ricketts'ın alacaklarının da yatırıldığını dile getiren Başkan Kayışlı, “Dady'nin dışında Mendy, Dahmane, Henrique ve Jebrin'e de borcumuz var. FIFA'dan daha ağır cezalar almamak için bu oyuncuların hepsiyle temasa geçtik. Alacaklarını yapılandırmak istiyoruz. Transfer yasağını da kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. Bu hafta içinde Dady konusunu çözmeyi amaçlıyoruz. Dady'e eski yöneticiler 5 yıl önce 600 bin TL vermiş olsaydı, bugün bu sorunlar karşımıza çıkmayacaktı” diye konuştu. (DHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.