TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’ başlıyor

İzmirliler, yılbaşı hediyelerini Bornovalı kadınlarından alacak. Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlar, el emeği ürünlerini Bornova Belediyesi'nin 29-30 Aralık 2022 tarihlerinde Büyükpark içinde düzenleyeceği Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’nde kazanca dönüştürecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2022 11:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’ başlıyor

Yeni yıla sayılı günler kala Bornova Belediyesi’de Bornovalılar için düzenlediği özel etkinliklere başlıyor. 29 Aralık Perşembe saat 11:00’de başlayacak olan ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’ nde kıyafetten oyuncağa, takıdan el yapımı ev yaşam ürünlerine yüzlerce seçenek Bornovalılar için sunulacak.  Her yıl düzenlenen etkinlik bu yıl 2 gün sürecek. İzmirliler, 30 Aralık Cuma günü saat 18:00’e kadar alışveriş yaparak kadın emeğinin değerlenmesine katkıda bulunmuş olacak.

Bornovalılardan yılbaşı hediyelerini Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’nden almalarını isteyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Büyükpark içinde düzenlediğimiz bu etkinlikte satılan ürünlerin hepsi birbirinden özel el emeği ürünler. Vatandaşlarımız, burada açtığımız stantlardan alacakları hediyelerle hem sevdiklerini özel hediyelerle mutlu edecek hem de kadınlarımızın üretim yapmasını desteklemiş olacak” dedi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.