TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’un en iyi restoranları

Ege, Dünya ve daha birçok lezzeti bir arada bulabileceğiniz, Bodrum'un ziyaret etmeniz gereken en iyi restoranlarını bu listede…

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 23:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bodrum’un en iyi restoranları

Bodrum’un en güzel noktalarında yer alan en iyi Bodrum restoranlarını sizler için adresleri ile birlikte derledik.



Hakkasan Bodrum


Bodrum’un harika koylarından biri olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental içinde açılan Çin restoranı Hakkasan, dinlendirici manzarasında Uzak Doğu’nun enfes lezzetlerini sunuyor.
Gölköy Mahallesi, 314 Sokak No.10, 48483 Bodrum/Muğla 02523112649



Azur Bodrum


Yalıkavak’ın çok özel bir noktasında yer alan deniz mahsulü restoranı Azur, lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. İlgi çekici sunumlarıyla öne çıkan Azur, çeşitli bir şarap kavı ve enfes kokteyl menüsüyle sizi karşılıyor. Denizin ortasında manzaralı keyifli bir yemek için Bodrum’un yeme-içme ve eğlence dünyasında vazgeçilmezler arasındaki yerini alıyor.
Dirmil mahallesi, Şendoğan Cd. no:3, 48400 Bodrum/Muğla 0546 299 97 03



Malva


Susona Bodrum’un içine açılan Malva, Ege mutfağı severlerin mutlaka denemesi gereken bir adres. Malva’nın menüsünde özel olarak günlük seçilen malzemelerle hazırlıklar yapılıyor. Bohem ve sade konsepte sahip olan restoranda yemek sonrasında ise özel isimlerin canlı performansları oluyor.
Torba, Kaynar Cd No:15, 48400 Bodrum/Muğla 02522112785



Isola Manzara Gardens


METT Hotels & Resorts içerisinde yer alan Isola Manzara Gardens geleneksel İtalyan mutfağını kendi tarzıyla bir araya getiriyor ve Bodrum’da harika bir menüyle misafirlerini bekliyor. Hem butik hem de modern menüye sahip restoran, adında da olduğu gibi muhteşem bir manzaraya karşı yer alıyor.
Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, HAREMTAN COVE, Haremtan Sk., 48400 Bodrum/Muğla 0536 282 75 66



Frankie Beach Club


Susona Bodrum’un içinde yer alan Frankie Beach Club ile Ege kıyılarına iyi yemek, kaliteli müzik ve şahane bir ambiyansı sağlıyor. Torba’da masmavi ve oldukça izole bir konuma sahip. Saat 14.00’te hafif hareketlenmeye başlayan müzik, 18:00’e kadar yavaş yavaş ritmini yükselterek keyifli saatler yaşatıyor.
Susona Bodrum, Kaynar Cad. No:15, Bodrum/Muğla, 02522112783



Atelier di Carne by Dario Cecchini


Modern et restoranı “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini’yi bünyesine katarak misafirlerine dünyanın en leziz etlerini sunuyor.
Kusursuz hizmet ve eşsiz bir lezzet deneyimi sunan “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini, ünü Toskana’nın Chianti bölgesindeki Panzano kasabasından tüm dünyaya yayılan ödüllü İtalyan kasap Dario Cecchini’nin sanatının doruk noktası olarak kabul ediliyor. Aile mesleğini 1976 yılında babasından devraldıktan sonra kasaplık sanatını koruma ve sürdürülebilirliği teşvik etme misyonlarını benimseyen Dario Cecchini, bu yaklaşımıyla yeni nesil gastronominin gelişiminde önemli rol oynuyor.
Gölköy Mahallesi, 314 Sokak No.10, 48483 Bodrum/Muğla 05421205510



Novikov Bodrum


Yalıkavak Marina’da yer alan Novikov, Pan-Asya olarak tanımlanan bir menüye sahip. Hem dünya hem de Asya mutfağından seçeneklerin yer alıyor. Novikov Bodrum’un en sevilen yönü taze balık ve deniz ürünlerinin sergilendiği reyonu denilebilir. 
Yalıkavak, Merkez Mah, Çökertme Cd., 48990 Bodrum/Muğla 05527217074



Attiko


Mett Hotels&Resorts’un içerisinde yeni açılan Attiko, menüsünde Pan Asya mutfağından esinlenerek müşterilerine keyifli anlar sunuyor. Yemeklerinin yanı sıra gün batımına eşlik eden kokteylleri de çok beğenilen restoran amfitiyatro düzenle tasarlanan mimarisiyle de beğeni topluyor. DJ performanslarının geceye eşlik ettiği Attiko’da Dolunay partileri de çok beğeniliyor.
Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, Haremtan Sk., 48400 Bodrum/Muğla 0252 316 48 48



Naru Bodrum


Naru Bodrum Restaurant Mesa’nın Demirbükü’nde gündüzleri plaj, geceleri ise bir fine-dining restoran olarak hizmet veriyor. Tüm güne uygun olacak şekilde hazırlanmış menüsü ve bulunduğu alanın doğasının eşlik ettiği harika ambiyansla ziyaretçilerini ağırlıyor.
Gölköy Mahallesi, Gökburun Mevkii, 48400 Bodrum/Muğla 0252 335 01 48



Anhinga by OD


Şef ve Restoratör Osman Sezener’in lezzetlerini hazırladığı Anhinga by OD, Akdenizli menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Türkbükü’nden 30 dakika süren tekne seferleriyle de misafirlerin ulaşabildiği Six Senses Kaplankaya’nın güneş ve dalgaların buluştuğu kumsalında yer alan restoran fine-dining anlamında üst düzey deneyim sunuyor. Anhinga by OD yaz sezonu takviminde deniz mahsulleri gecesinden odun ateşinde lezzetler & beach party ve misafir şef eşleşmeli yemek buluşmalarına kadar bir çok özel ve sürpriz konsept yer alıyor. 
Bozbük, Merkez Sokak No:198, Milas/Muğla; 02525110030



Kitchen Bodrum


Birbirinden lezzetli yemeklerini tadabileceğiniz Kitchen Bodrum, Bodrum’un en güzel otellerinden biri olan The Bodrum Edition’ın içinde yer alıyor. Ünlü Türk şef Osman Sezener, restoranın bulunduğu tesisin kendi bahçelerinden ve yerel çiftliklerden elde edilen otları, salata yeşillikleri ve sebzelerin yanı sıra en taze balık ve eti de yöresel mutfağın canlılığıyla akşam yemeğinde sunuyor.
Dirmil Mahallesi, Balyek Cd. No 5A, 48400 Bodrum/Muğla 0252 311 31 31



Lucca by the Sea


Ege Denizi manzarasına karşı, şık retro elementleri konforla buluşturan Lucca By The Sea, Akdeniz ve dünya mutfağı ağırlıklı özgün menüsü, ünlü miksolojistlerin hazırladığı yaratıcı kokteylleri ve dinamik atmosferi ile Mandarin Oriental Bodrum’da karşımıza çıkıyor.
Göltürkbükü, 314. Sokak No. 12/1, 48400 Bodrum/Muğla 02122571255
HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.