TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrumspor galibiyeti hedefliyor

Spor Toto 1. Lig'in 38. haftasında Göztepe'yi konuk edecek Bodrumspor, play-off etabında saha avantajını elde edebilmek için galip gelmeyi hedefliyor

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bodrumspor galibiyeti hedefliyor

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, sezon başından bu yana takımın iyi işler yaptığını ve hak ettiği yerde olduğunu söyledi.

Play-off'a hazır olduklarını belirten Taşdemir, "Zor olan play-off'a girmekti. Zor kısmını başardık, şimdi çok daha keyifli oynayacağımız maçlar var. Göztepe karşılaşması keyifli olacak. Bu maçı da iyi geçip, ondan sonra play-off'lara çok sağlam bir kafayla hazırlanmak istiyoruz. Bodrumspor'un 1. Lig'e renk kattığını düşünüyorum. Mücadele gücünün çok önemli olduğunu bütün takımlara gösterdiğini düşünüyorum." diye konuştu.

''İNŞAALLAH BODRUM'DA PLAY-OFF İLK MAÇINI OYNAYACAĞIZ''

Geçtiğimiz günlerde baba olan Bodrumspor'un tecrübeli golcüsü Celal Dumanlı da 38 haftadır yüksek seviyere mücadele eden bir takım olduklarına dikkati çekerek, "Göztepe maçında da istediğimiz sonucu alıp play-off ilk maçını inşallah Bodrum'da oynayacağız. Hedefim, Bodrumspor en yüksek hangi ligde oynarsa odur." ifadelerini kullandı. AA

- Hazırlıklar sürüyor

Bodrumspor, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yalıçiftlik Tesisleri'nde teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana,yeşil-beyazlı oyuncular, ısınma hareketleriyle başladı.

Koordinasyon çalışması yapan futbolcular, daha sonra pas organizasyonları üzerinde durdu.

Topladığı 61 puanla play-off'u garatileyen ve 5. sırada bulunan Bodrumspor'da sakatlığı bulunan Onur Akbay forma giyemezken, Üzeyir'in durumunun ise maç gününe kadar netlik kazanacağı belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.