TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlis’te gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

Bitlis’in Hizan ilçesinde ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Bitlis’te gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

Hizan Kaymakamlığı tarafından öğretmenevinde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi. Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Nurhalil Özçelik, bu ailelerin şehitlerin emaneti olduğunu belirtti.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Özçelik, "Gazilerimiz vatan sevgisinin birer sembolüdür. Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde yüksek bir yere sahipsiniz. Bugün üzerinde yaşadığımız aziz vatan, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınları için ne yapsak azdır. Şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve ailelerini kendi ailemiz olarak görüyoruz. Bu vesileyle; milleti, bayrağı, vatanı ve devleti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla yad ediyor, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu kutlu mücadele sırasında yaralanan tüm gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen yemek programına Kaymakam Nurhalil Özçelik, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Özcan, Cumhuriyet Savcısı Merve Karatekeli, İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Ömür Tekeli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, Hizan Güvenlik Korucuları Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Methi Özdemir, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Bitlis'te endemik yılan türüne rastlandı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.