TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlikte Konuşalım…

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2022 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 05:00

Beş yıldan fazla oldu… İLKSES Gazetesi ailesi ile tanışalı…

Çok sevdiğim köşe yazılarıma başladım ve halen yazıyorum. Bir baktım beş yıl çoktan bitmiş ve ben halen aynı gazetede aynı ailede yazıyorum. Yazmaya aynı heyecanla devam ediyorum. Çünkü yazmayı, düşündüklerimi, izlenimlerimi, her şeyi kaleme almayı, paylaşmayı seviyorum.

Bazen de gördüğünüz olaylara karşı bakışınızı, haksızlığa karşı duruşunuzu bu konuda insanlara vermek istediğiniz mesajı yazmak gerçekten çok önemli. Ben öyle yapıyorum.

İLKSES Gazetesi Dijital platformda yer alarak İLKSES TV kanalının yayınını başlattı. İnternette canlı olarak izlenebilmekte. Bende yazarları, şairleri ve eserlerini tanıtmak, edebiyat üzerine söyleşi yapmak, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile söyleşi yapmak için BİRLİKTE KONUŞALIM programını hazırladım ve moderatörlüğünü yapmaktayım.

Birlikte Konuşalım isimli programın ilgi gördüğünü söylemek isterim. İzlenme oranı ve bana yapılan geri dönüşlerden programın beğenildiğini gördüm. İnanılmaz mutlu oldum. Birlikte konuşalım programına konuk olmak için şimdiden benimle irtibata geçen çok sayıda dernek ve yazar-şair olduğu söylemek istiyorum.

Canlı yayın esnasında elbette yorumlara yer vermeye gayret edeceğim. Bunun dışında yayına konuk olarak davet etmemi istediğiniz kişileri de lütfen bana iletin. Yayın esnasında veya yayın sonrasında mutlaka bana bildirin ki bende sizler için o konukları programa davet edeyim. Kitaplar üzerine konuştuğumuzda kitaplardan bazı alıntılar yaparak programda tanıtılan eserden sayfalar da okuyarak izleyenlere tam bir edebiyat lezzeti sunmak istiyorum.

Bunun yanında özellikle şair arkadaşlarımızla yapacağımız yayında özellikle konuk şair arkadaşımızın kendi yorumundan şiirlerini dinleme fırsatı bulacağız. Şairin kaleme aldığı şiirleri yine onun sesinden yorumlamasını isteyeceğiz. Kendi yorumuyla şiiri yazandan dinlemenin daha zevkli olacağının düşünüyorum.

Bende bazı arkadaşlarımızın şiirlerini yorumlamaya çalışacağım, elbette yazan kadar etkili okuyamasam da en azından şiiri izleyenlerimiz ile paylaşmış olacağım. Şiirin halk arasında ne kadar çok sevildiğini gayet iyi biliyorum. Bende şiir okumayı çok severim. Kitaplığımda bolca şiir kitabı var. Ama ben aynı zamanda Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği başkanı olduğumdan, şairlerin yeni kitaplarını almaya özen gösteriyorum. Henüz ilk kitabını veya ikinci şiir kitabını çıkarmış şairlerin, genç şairlerin eserlerini almayı onlara destek olmayı tercih ediyorum.

Kitaplığınızda mutlaka ama mutlaka şiir kitaplarına yer açmayı unutmayın. Ben polisiye roman yazarı olarak sık sık şiir okumaya da gayret ediyorum. Sizlerde şiirden uzak kalmayın. Okumaktan, dinlemekten yorulmayın. Her hafta perşembe günü 14.00’da yayınlanacak olan Birlikte Konuşalım isimli programımızı izlemeyi ihmal etmeyin lütfen.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.