TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Netflix dolandırıcılığı: Sahte E-postalarla 90 gün ücretsiz kullanım vaadi!

Netflix'in adını kullanarak insanları kandırmaya çalışan dolandırıcılar, bu kez yeni yöntem ile harekete geçti. Oluşturdukları sahte e-postalarla 90 gün ücretsiz kullanım vaadiyle insanları cezbediyorlar. Ancak asıl amaçları, kredi kartı bilgilerine ulaşmak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 16:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeni Netflix dolandırıcılığı: Sahte E-postalarla 90 gün ücretsiz kullanım vaadi!

Son dönemde çevrim içi dolandırıcılar, Netflix gibi dünyanın en popüler dizi ve film platformunu kullanarak insanları kandırmaya çalışıyorlar. Sahte bir e-posta ile Netflix'ten geldiği izlenimi uyandırarak, aboneliğinizin sona erdiğini ve özel bir kampanya kapsamında 90 gün ücretsiz kullanım hakkı sunduğunu belirtiyorlar. Ancak gerçekte amaçları, kişisel bilgilerinizi ele geçirmek ve özellikle kredi kartı bilgilerinize erişmektir.

yeni netflix dolandırıcılığı

SAHTE E-POSTA GÖNDERİYORLAR

Netflix kullanıcılarına, 90 gün boyunca ücretsiz uygulama sunulduğunu iddia eden sahte bir e-posta gönderiliyor. Bu sahte teklif, kullanıcıları ‘Extend for Free’ seçeneğine yönlendirerek, kredi kartı bilgilerini girmelerini sağlıyor ve aslında tamamen sahte olduğu ortaya çıkıyor.

Kullanıcılar, ücretsiz Netflix kullanacaklarını düşünerek kredi kartı bilgilerini giriyor ancak bilgiler kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. Bu tür dolandırıcılıklardan korunmak için, gelen e-postanın adresine dikkat etmek önemli olabilir. Resmi Netflix e-posta adresiyle karşılaştırıldığında, sahte e-postanın gerçekliği hakkında bir fikir edinmek mümkün olabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.