TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

WhatsApp'a yeni özellik geliyor: Bundan sonra isim vermeye gerek yok

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Bundan sonra grup kurarken isim koyma zorunluluğunu ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Peki bu hangi gruplarda geçerli olacak?

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 07:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
WhatsApp'a yeni özellik geliyor: Bundan sonra isim vermeye gerek yok

WhatsApp, grup kurulurken gruba isim koyma zorunluluğunu kaldırmak için hazırlık yapıyor. Ancak gelecek olan yeni özellik sadece 6 kişilik gruplar için geçerli olacak.

WhatsApp gruplarını, bir grup ismi olmadan kurmak mümkün değil. En kötü ihtimalle bir emoji ve ya bir karakter koymanız gerekiyor.

Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg'in açıklamasına göre WhatsApp’ta artık isim vermeden küçük gruplar oluşturulmasına izin verilecek.

6 ÜYE SINIRI OLACAK

WhatsApp'ın isim koymadan oluşturulan gruplar için üyelerine göre otomatik olarak yer tutucu isimler oluşturacağı bildiriliyor.

Zuckerberg'in duyuruyu yaptığı sırada paylaştığı görüntüde sohbet bildirimlerine gruptaki katılımcıların isimlerinin yazdığı görüldü.

Rehberinize kayıtlı olmayan kullanıcıların bulunduğu isimsiz bir gruba katılırken, telefon numaranızın gruba gösterileceği bildiriliyor.

Özelliğin daha çok tanıdık arkadaşlar, aile veya iş arkadaşları için tasarlandığını ve yabancılar için daha az kullanıldığını gösteriyor.

Bu özelliğin önümüzdeki birkaç hafta içinde küresel olarak kullanıma sunulacağı aktarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.