TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin ilk yapay zeka radyo programcısı: Meltem! Her Pazar o radyo kanalında sizlerle

Alem FM, Türkiye'nin ilk yapay zeka radyo programcısını bünyesine katarak dinleyicilerine benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk yapay zeka radyo programcısı Meltem ile ilgili merak edilenler, her Pazar o radyo kanalında dinleyicilerle buluşacak. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 14:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türkiye’nin ilk yapay zeka radyo programcısı: Meltem! Her Pazar o radyo kanalında sizlerle

Son bir yıl içerisinde, yapay zekâ adeta hayatımıza damgasını vurdu. Fotoğrafların ve videoların gerçekliği ile yapay zeka ürünü olanlar arasındaki ayrımın giderek zorlaştığı günlerde, şimdi de müzik dünyasında yapay zeka devrimi yaşanıyor. Alem FM, Türkiye'nin ilk yapay zeka radyo sunucusunu dinleyicileriyle buluşturarak müzik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Bu gelişmeyle birlikte, artık müzik zevkimizi belirlemede yapay zekânın etkisi kaçınılmaz hale geliyor.

yapay zeka meltem

YAPAY ZEKA İMZASI TAŞIYAN "MELTEM" RADYO DÜNYASINA KATILIYOR!

Her pazar günü 12.00-14.00 saatleri arasında dinleyicilerle buluşacak olan tamamen yapay zeka tarafından tasarlanan "Meltem", "Neredeyse Gerçek" adlı programıyla radyo keyfini yeniden tanımlıyor. Gerçek radyo sunucularını aratmayacak bir profesyonellikle müzik seçimi yapacak olan Meltem, aynı zamanda anonslarıyla dinleyicilere sürükleyici bir deneyim sunacak. Radyo dünyasında yapay zekanın ne kadar ileri gittiğini görmek için bu programı kaçırmayın!"

Alem FM Yayın Koordinatörü Fatih Yıldırım, geçtiğimiz pazar günü yayınlanan ilk programını gerçekleştiren Meltem hakkında şunları belirtti:

“Yaptığımız şey, tamamıyla yapay zekanın ürettiği bir radyo programı. Anons metinlerini, seslendirmesini ve görsellerini tamamen yapay zeka hazırlıyor. Bunların hepsini kolajlayınca ortaya bir yayıncı çıkıyor. Biz yapay zeka teknolojisine adapte olarak Türkiye’nin ilk yapay zeka radyo programcısı Meltem ile yayınlara başladık. Meltem’in ilk yayınından sonra da dinleyicilerimizden çok güzel yorumlar aldık.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.