TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tesla Cybertruck aracı sularda yer aldı: Cybertruck aracı şu içerisinde yürüdü, bu araç her yerde

Tesla'nın elektrikli olan pickupı Cybertruck, sularda yüzdü. Son videosu izlenme rekoru kırdı. İzleyicileri kendine hayran bıraktı. Gören kişiler inanmakta zorluk çekti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 12:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tesla Cybertruck aracı sularda yer aldı: Cybertruck aracı şu içerisinde yürüdü, bu araç her yerde

Tesla markasından devrim yaratan araç. Pickup Cybertruck, sınırları zorlayan bir özellikle gündeme damgasını vurdu. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan video aracın suda yürüme modunu aktif duruma getirdiğinde kaput üstüne kadar şu seviyelerinde bile güvenli bir şekilde ilerlediğini gözler önüne serdi. Bu özellik sayesinde yalnızca karayollarının değil aynı zamanda şu birikintisi efendisi oluyor.

Tesla Cybertruck

Sel baskınlarında kurtarıcı olacak

Tesla aracının yenilikçi olan tasarımı, elektrikli araç teknolojisinde sınırları genişletti. Cybertruck aracı bu yetenekleri ile özellikle şu ve sel baskınlarında maruz kalan bölgeler içinde yaşayanlar açısından büyük bir avantaj sunuyor. Araç şu birikintisine karşı koyan zorlu hava koşulunda sürücülerine sürüş deneyimi yaşatıyor.

Tesla Cybertruck

Sert koşullarda giden araç

Tesla Cybertruck, zorlu koşullar içerisinde ve sert hava şartlarına dayanıklılığı bulunuyor. Ancak yaşanan gelişme araç yeteneklerini çok daha geniş bir yelpaze içerisine taşıyor. Şu da rahatça ilerleme özelliği bulunan Cybertruck’ı macera tutkunları, doğa sporu meraklıları ve çözüm profesyonelleri cazip bir seçenek oluyor.

Tesla Cybertruck

Tesla'nın sahip olduğu bu yenilikçi özellik, elektrikli araç konularında sınırları zorlamaya devam ediyor. Kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik olarak pratik çözümler sunuyor. Cybertruck aracının suda yürüme modu elektrikli araçlarımız performans durumunu ve kullanım alanında ki konuda algısı değiştirmek için aday görünüyor. Bu Tesla aracının yalnızca elektrikli araç pazarı içerisinde değil, aynı zamanda araçların çevre etkileşimlerini yeniden tanımlama konularında öncü bir yol üstlenmiş olduğunu büyük olasılıkla devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.