TapSwap ne zaman listelenecek? Tapswap Coin Fiyat Tahmini

Son zamanlarda kripto para piyasasında dikkat çeken TapSwap, yeni nesil kripto para ticaret platformu olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor. Peki, TapSwap ne zaman listelenecek?

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 14:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
TapSwap ne zaman listelenecek?  Tapswap Coin Fiyat Tahmini

TapSwap, son dönemde kripto para ticaretinde öne çıkan yenilikçi bir platform olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve yenilikçi ticaret özellikleri ile TapSwap, kripto para alım satım işlemlerini kolaylaştırmayı ve güvenliği ön planda tutmayı amaçlıyor. Bu platform, yatırımcılara geniş bir varlık seçeneği sunarken, aynı zamanda hızlı işlem imkanı ve düşük işlem maliyetleri sağlayarak kullanıcı memnuniyetini artırıyor. Bu platformu merak eden vatandaşlar TapSwap ne zaman listelenecek gibi merak edilen birçok soruyu arama motorlarına yöneltti. İşte Tapswap listelenme tarihi ve daha fazlası haberimizde…

tap swap ne zaman listelenecek

TAPSWAP NE ZAMAN LİSTELENECEK?

1 Temmuz 2024'te uzun bir süredir beklediğimiz Tapswap Coin'in lansmanını duyurmak büyük bir heyecan verici! Milyonlarca kullanıcı, telefonlarını coşkuyla kullanarak $TAPS tokenlarını toplamaya başladı.

Tapswap Telegram botuna 32 milyondan fazla oyuncu katıldı. Heyecan o kadar yüksek ki, bot geçici kesintilere maruz kaldı çünkü aktivite çok yoğundu! Tapswap Madenciliği, Telegram platformunda Notcoin kadar güvenilir bir izlenim bırakıyor ve kripto topluluğunun güvenini kazanıyor.

1 Temmuz, lansman tarihi olarak belirlenmiştir, ancak $TAPS tokenlarının listeleme tarihi henüz duyurulmadı.

Tapswap Coin Fiyat Tahmini Kripto uzmanları, $TAPS'in değerinin Notcoin'i eşit hatta geçebileceğini tahmin ediyor.

1 Temmuz 2024'ten itibaren biriktirdiğiniz tokenleri $TAPS tokenlarıyla değiştirebilirsiniz.

Unutmayın, Tapswap'ın lansman tarihi ile listeleme tarihi farklıdır. Tapswap devrimine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.