TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tablet dünyasında adından söz ettirecek ürün satışa sunuldu! Xiaomi Pad 6S Pro tam bir fiyat performans ürünü!

Teknoloji piyasasında kalitesi ve uygun fiyatlarıyla ön plana çıkan Xiaomi kullanıcısına yeni modeller üretmeye devam ediyor. Yeni çıkardığı Xiaomi Pad 6S Pro tabletiyle teknoloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Ürünün özellikleriyle ilgili detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 13:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tablet dünyasında adından söz ettirecek ürün satışa sunuldu! Xiaomi Pad 6S Pro tam bir fiyat performans ürünü!

Teknoloji devi olan Xiaomi, teknoloji dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Xiaomi Pad 7 serisi üstünde yapılan çalışmalar devam ederken, son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sene tanıtmış olduğu Pad 6 serisine yeni bir ekleme daha yapma planları bulunuyor. Xiaomi'nin yeni tableti, Xiaomi Pad 6S Pro adıyla müşterinin beğenisine sunulacak ve 22 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen lansmanda tanıtımı yapılacak.

Xiaomi Pad 6S Pro tablet

XİAOMİ 6S PRO'NUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Xiaomi Pad 6S Pro, yenilenen özellikleri sayesinde tablet meraklılarını heyecanlandırıyor. 12,4 inçlik LCD panele sahip, 3K çözünürlüklü ve 3:2 genişlik boy oranı sayesinde kullanıcıları etkileyecek. Bu tablet Gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak, bununla birlikte 4 nm mimariye sahip olan bu yonga seti ile üst düzey performans vaat ediyor. Adreno grafik birimine de ev sahipliği yapan bu cihaz oldukça kullanışlı.

Xiaomi Pad 6S Pro tablet

GENİŞ BİR DEPOLAMA ALANI SAĞLIYOR

Xiaomi Pad 6S Pro, kullanıcılarının en çok dikkat ettiği özellik olarak geniş depolama alanı imkânı sunacak. 16 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanı ile hazırlanmış olan tablet, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak farklı seçeneklerde de sunulabilir. Xiaomi, yeni çıkan tabletin pil kapasitesini henüz açıklamamış olsa bile, 120W hızlı şarj desteği sayesinde çok uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor. Ayrıca, ürün HyperOS arayüzüyle kutudan çıkar çıkmaz çalışmaya başlayacak ve Wi-Fi 7 bağlantısını destekliyor olacak.

Kamera özellikleri konusunda halen net bir bilgi bulunmasa da Xiaomi'nin daha eski modellerinde görüldüğü gibi Pad 6S Pro'nun da etkileyici bir kamera kurulumuna sahip olarak üretilmesi bekleniyor. Muhtemelen 50 Megapiksel + 2 Megapiksel arka kamera ve 20 Megapiksel ön kamera ile tablet, kullanıcılara oldukça yüksek kaliteden oluşan fotoğraf ve video deneyimini sağlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.