TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Bayraktar KAAN için tebrik mesajı yayımladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, milli muharip uçak KAAN için tebrik mesajı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 00:43
Kaynak: AA
Selçuk Bayraktar KAAN için tebrik mesajı yayımladı

Bayraktar, resmi hesabından Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'ın ilk uçuşuna dair bir video mesaj paylaştı.

Bayraktar, TUSAŞ tarafından geliştirilen milli muharip uçak KAAN'ın bugün başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği ilk uçuşa vurgu yaparak, bu tarihi anın ardındaki emeği geçenleri tebrik etti. "Havacılık alanındaki ilerlememizin bu dönemdeki yükselişini görüyoruz. Gelecek nesiller, 2000'li yıllarda başlayan Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla Türk havacılığının altın çağını yaşadığımızı hatırlayacaklar." şeklinde ifadeler kullandı.

Bayraktar, Türkiye'nin Cumhuriyet'in 2. yüzyılı olan Türkiye Yüzyılında havacılığın altın çağına damga vuracağına işaret ederek şunları dile getirdi:

"Mavi vatanımızda, göklerde ve hatta uzayda... Milletimiz, bazı siyasi çevrelerin engellemelerine, karalama kampanyalarına ve yok sayma çabalarına rağmen gereken desteği vermekten asla vazgeçmeyecek. İnşallah, biz TEKNOFEST kuşağının milyonlarca genç imzasını daha yüksek zirvelerde görmeye devam edeceğiz. Sevgili genç kardeşim, bayrağı bizim neslimizden devralacak ve tüm bu çaba, emek ve heyecan, senin geleceğin için var.

Son 20 yılda Türk mühendisleri tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen platformlara baktığımızda, Bayraktar TB2, ANKA, AKSUNGUR, AKINCI, HÜRKUŞ, ATAK-2, GÖKBEY, HÜRJET, Bayraktar TB3, Bayraktar Kızılelma, ANKA-3 ve son olarak KAAN projelerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.