TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstediğiniz matematik sorularını çözecek: İşte Google’da yeni uygulama Photomath

2022 yılında satın alınan matematik çözme uygulaması Photomath'in uygulama mağazalarındaki sayfaları, Google tarafından güncellendi. Bu değişiklikle birlikte Photomath, artık Google'a ait bir uygulama olarak görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 15:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstediğiniz matematik sorularını çözecek: İşte Google’da yeni uygulama Photomath

ABD merkezli teknoloji devi Google, 2022'de dikkat çeken bir adım atarak matematik sorularını çözmeye yönelik popüler uygulama "Photomath"i resmi olarak satın aldı. Geliştirici firması, geçtiğimiz yıl düzenleyici kurumların onayıyla birlikte Google bünyesine katıldı. Şimdi ise Google, Photomath ile ilgili önemli bir güncelleme yaptı.

photomath

MATEMATİK SORULARINI ÇÖZMEK ARTIK DAHA KOLAY

Google, matematik sorularını çözmeye yönelik popüler uygulama Photomath'in Google Play ve App Store'daki sayfalarını güncelledi. Güncelleme sonrasında, Photomath uygulaması artık Google tarafından geliştirilen bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bugün Photomath'i akıllı telefon veya tabletinize indirmek isterseniz, uygulamanın Google'a ait olduğunu belirten bilgilerle karşılaşacaksınız. Bu durum, Google'ın matematik soruları çözme konusundaki resmi uygulamasını kullanıcılarına sunduğu anlamına geliyor.

photomath

GOOGLE LENS VE PHOTOMATH ÇAKIŞABİLİR

Bu arada; Google'ın bir süredir matematik sorularına ilişkin çözüm hizmeti sunduğunu hatırlatalım. Bu bağlamda; Google Lens hizmeti, matematik sorularını çözebiliyor. Hâl böyle olunca Photomath ile Google Lens arasında bir çakışma yaşanabileceğini düşünebilirsiniz. Google, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı ancak Photomath ile Google Lens, ilerleyen dönemlerde muhtemelen entegre çalışacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.