TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iPhone fiyatları ne kadar oldu?

En çok tercih edilen iPhone modellerinin fiyatları. iPhone 15 çıktı mı? iPhone 9’a dair merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 03:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
iPhone fiyatları ne kadar oldu?

1 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan iPhone, piyasaya sürdüğü her modeli ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu durum da markanın sürekli olarak gündemde kalmasını sağlıyor.

iPhone fiyatları

Dünya çapında önemli sayıda kullanıcısı bulunan iPhone’lar, ülkemizde de oldukça fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Ürünün özelliklerinin yanı sıra fiyatları da sıklıkla gündem oluyor. Bu durum da iPhone modellerine dair fiyat bilgilerinin sıklıkla araştırılmasına neden oluyor. En çok aratılan iPhone modellerinin ortalama fiyatları ise şu şekilde:

iPhone 11 128 gb fiyat: 25 bin TL

iPhone 11 256 gb fiyat: 40 bin TL

iPhone SE fiyat:  22 bin TL

iPhone 14 pro 256 gb fiyat: 62 bin TL

iPhone 14 pro max 128 gb fiyat: 64 bin TL

iPhone 14 pro max 256 gb fiyat: 69 bin TL

iPhone 14 pro max 1tb fiyat: 85 bin TL

iPhone XR 128 gb fiyat: 16 bin TL

iPhone modellerinden bazıları ise bugün yalnızca ikinci el olarak bulunuyor. İphone X max ve iPhone Xs max bu modellere örnek olarak verilebilir. Bu nedenle iPhone Xs fiyat bilgisi de ikinci el olarak alınabilir.

iPhone 9 neden çıkarılmadı?

Hemen hemen her sene yeni bir iPhone modeli piyasaya süren Apple, bu yıl yeni telefonu iPhone 15’i kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Tüm dikkatler buraya çevrilmişken, iPhone 9 modelinin hiç çıkmadığı ve 3 Kasım 2017 tarihinde direkt olarak iPhone 10’un piyasaya sürüldüğü yeniden gündem oldu. Apple neden iPhone 9 modelini üretmedi? Bunun bir satış stratejisi olduğu yönünde görüşler bulunuyor. iPhone 9’un çıkacağı sene Apple için önemli bir yıldı. 10. yılını kutlayan şirket, bu durumu iPhone 10 modeli ile taçlandırdı ve bir bağ kurulmasını sağladı. iPhone 9 ve iPhone 9 plus yerine de iPhone X modelini piyasaya sürdü.

iPhone 15 ne zaman çıkacak?

Türkiye saati ile 12 Eylül 2023 Salı günü saat 20:00’da lansmanı gerçekleşecek olan iPhone 15 için ön siparişler aynı hafta alınmaya başlayacak. Bu telefon için resmi bir fiyat listesi henüz yayınlanmadı. Ancak tahmini olarak iPhone 15 fiyatlarının 60 bin TL üzerinde olması bekleniyor. En düşün iPhone 15 fiyatının 799 dolardan başlayacağı düşünülüyor. iPhone 15 pro ve iPhone 15 pro max fiyat bilgilerinin ise daha yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.