TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Instagram’da mavi tik nasıl alınır? Mavi tik alma şartları…

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram uygulamasında mavi tik almak artık çok kolay. Sizler için Instagram’da mavi tik nasıl alınır araştırdık. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2023 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Instagram’da mavi tik nasıl alınır? Mavi tik alma şartları…

Meta Verified özelliği aylık abonelik sistemi ile Instagram ve Facebook uygulamaları üzerinden mavi tik almanıza olanak sağlıyor. Meta Verified özelliğinin ülkemize gelmiş olmasıyla birlikte kullanıcılar nasıl mavi tik alacaklarını araştırmaya koyuldular. İşte hesabınızı onaylatarak mavi tik alabilmeniz için uygulamanız gereken adımlar…

1.Instagram hesabınıza giriş yapın.

Öncelikle telefonunuzdan Instagram uygulamasına giriş yapın. Ardından sağ alt köşede bulunan kullanıcı profili sekmesine tıklayın. Kullanıcı profilinizde sağ üst köşede yer alan "üç çizgi" ikonuna dokunun. Üç çizgi ikonuna bastıktan sonra altta yer alan seçenekler arasından ilk sırada bulunan "Ayarlar ve gizlilik" menüsüne tıklayın.

İNSTAGRAM

2. Hesaplar Merkezi sekmesini açın.

"Ayarlar ve gizlilik" menüsüne tıkladıktan sonra arama çubuğunun altında yer alan Hesaplar Merkezi isimli sekmeye giriş yapın. Bu sekmede; şifre, güvenlik, kişisel detaylar ve reklamlar gibi hesabınız ile ilgili detaylar yer alıyor.

İNSTAGRAM

3. Hesabınızın Meta Verified iznine sahip olup olmadığını teyit edin.

5 ana ayarın bulunduğu Hesaplar Merkezi sekmesinde, Facebook ve Instagram gibi Meta teknolojileri arasındaki bağlantı deneyimlerini ve hesap ayarlarını yönetmenizi sağlayan ayarlar yer alıyor. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz; Kişisel detaylar, Şifre ve güvenlik, Bilgilerin ve izinlerin, Reklam tercihleri ve son olarak Ödemeler. Hesabınız için Meta Verified özelliği sunuluyorsa, Ödemeler ayarının hemen altında Meta Verified isimli bir seçenek yer alacaktır.

İNSTAGRAM

4. Abonelik için profili seçimi yapın.

"Meta Verified" seçeneğine tıklamanızın ardından hesabınızın uygunluğunu görüntüleyerek buradan onaylatmak istediğiniz hesabın seçimini yapabilirsiniz. Instagram hesabınızın onaylanmasını istiyorsanız Instagram, Facebook hesabınızın onaylanmasını istiyorsanız da Facebook hesabınızı seçmeniz gerekiyor. Ödeme sayfasına yönlendirilmek için abonelik oluşturmak istediğiniz profil için "Abone Ol" seçeneğine tıklayın.

İNSTAGRAM

5. Ödeme işlemini gerçekleştirin.

Ödemeler sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza "Bu profilde ayda 259,99 TL tutarında faturalandırılacaksın." mesajı çıkacak. Ödemeyi başarıyla tamamladıktan sonra kimlik onayı sürecek ve işleminiz maksimum 48 saat içerisinde tamamlanmış olacak. Kimlik onaylaması başarısız olduğu takdirde para iadesi talep edebilirsiniz.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: ÖĞRENİNCE ŞOK OLACAKSINIZ! BU ÜRÜNLER ASLINDA ERKEKLER İÇİN ÜRETİLDİ

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.