TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Facebook ve Instagram ücretli mi oluyor?

Facebook ve Instagram'ın ücretli olup olmayacağı konuşuluyor. Facebook ve Instagram'ın ücreti ne kadar olacak?

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 09:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Facebook ve Instagram ücretli mi oluyor?

Meta şirketi Avrupa’daki kullanıcılar için reklamsız abonelik düşünürken, Instagram ve Facebook’un ücretli mi olacağı merak konusu oldu. Kullanıcılar, Facebook ve Instagram ücretli mi olacak? Facebook ve Instagram ücreti ne kadar olacak? diye araştırmalara başladı.

INSTAGRAM VE FACEBOOK ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Avrupa Birliği, sosyal medya mecraları nezdinde vatandaşlarını korumak için belli başlı yasalar ve düzenlemeler getirmek isterken, bu düzenlemeler de Facebook ve Instagram’ın bağlı olduğu Meta’yı birebir ilgilendiriyor. Meta ise, bunun önüne geçmek için yeni düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor.

Meta’nın, ücreti ödenmesi durumunda reklamsız abonelik seçeneğini faaliyete geçirmeyi düşündüğü bilgisi alınırken, uygulamanın ücretli versiyonun ne zaman yayınlanacağı ve ne kadar olacağı ile ilgili henüz herhangi bir duyum alınmadı. Bu uygulama hayata geçirilirse, Facebook ve Instagram’a ücret ödeyen kullanıcılar reklam görmeyecek.

Ücretli olan bu hizmetin Avrupa Birliği’nde sadece talep edenler için uygulanacağı, Facebook ve Instagram'ın ücretsiz versiyonlarını reklamlarla birlikte sunmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

TÜRKİYE’DE INSTAGRAM VE FACEBOOK ÜCRETLİ Mİ?

Türkiye’de Facebook ve Instagram üyelikleri, tüm dünyada da olduğu gibi ücretsiz. Avrupa Birliği’nde hayata geçirilebileceği konuşulan söz konusu ücretli reklamsız üyeliğin Türkiye’de de olup olmayacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi yok.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.