TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ChatGPT artık güncel verilere erişebilecek

Yapay zeka ChatGPT yeni sürümü ile artık internete bağlanabilecek ve güncel sonuçlar üzerinden tarama yaparak veriler sunabilecek

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 12:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
ChatGPT artık güncel verilere erişebilecek

Yapay zeka destekli sistem olan ChatGPT, 2021 yılına kadar ait olan verileri kullanarak sorularımıza yanıtlar veriyordu. ChatGPT’ye gelecek olan bu yeni güncelleme sayesinde internete bağlanabilecek ve güncel verileri kullanarak tarama yapabilecek. Bu özellik başta ücretli kullanıcılara özel olarak sunulmakla birlikte, ilerleyen tarihlerde ücretsiz olarak herkese açık hale getirilecek.

ChatGPT'nin Microsoft destekli geliştiricisi olan OpenAI, X platformu üzerinden yapmış olduğu paylaşımında, “Göz atma bugün Plus ve Enterprise kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve yakında tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Etkinleştirmek için GPT-4 altındaki seçiciden Bing ile Gözat'ı seçin.” ifadelerini kullandı.

BİNG ARAMA MOTORU İLE TEST ETTİ

Yapay zeka OpenAI yakın geçmişte, premium ChatGPT Plus teklifi dahilinde Bing arama motoru aracılığı ile en son bilgilere erişim olanağı tanıyan bir özelliğini test etti. Fakat sonrasında kullanıcıların ödeme duvarlarını atlaması riski nedeni ile bu özellik devre dışı bırakıldı.

ChatGPT ortaya çıktığı tarihten bugüne, hızla ivme kazanan ve en çok kullanılan uygulama haline gelmeyi başardı. Ocak ayı verilerine göre aylık 100 milyon kullanıcı kazanan yapay zeka, geleceğin de popüler uygulaması olarak yerini alacağa benziyor. Aklınıza gelebilecek pek çok konu ile ilgili içerik çıktısı sunan ChatGPT, hayatımızın merkezine yerleşerek, normalimiz haline gelmeye başladı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: ChatGPT görebilecek, duyabilecek ve konuşabilecek

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.