TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bira markası Heineken, telefon üretti! Sadece arama ve SMS özelliği var! Nostaljik dokunuşu yılan oyunu…

"Boring Phone" adıyla piyasaya sürülen cihaz, Heineken, HMD ve Bodega işbirliğiyle geliştirildi. Bu akıllı telefon, diğerleriyle karşılaştırıldığında hayatımızı daha fazla basitleştirmeyi hedefliyor. Sadece arama ve SMS gönderme gibi temel işlevlere odaklanan cihaz, ayrıca nostaljik bir dokunuş olarak yılan oyunu oynama özelliği de sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bira markası Heineken, telefon üretti! Sadece arama ve SMS özelliği var! Nostaljik dokunuşu yılan oyunu…

HMD, Heineken ve Bodega'nın iş birliğiyle ortaya çıkan Finlandiya merkezli bir teknoloji devi olan "Boring Phone", ismini hakkını vererek alıyor. Bu ilginç telefon, modern cihazlardan beklediğimiz pek çok özelliği bilinçli bir şekilde es geçiyor. Üç firma da, akıllı telefonların dikkat dağıtıcı olabileceğini ve basitlikten uzaklaştırabileceğini düşünerek bu projeyi hayata geçirdi.

Boring Phone

Boring Phone, eski zamanlara özlem duyanlar için bir nostalji kaynağı niteliğinde. Kapaklı tasarımıyla geçmişte sıkça gördüğümüz telefonları andırıyor. Transparan dış görünümü, adeta Matrix'ten çıkmış gibi bir his veriyor ve içinde neler olduğunu tam olarak görmemizi sağlıyor. Bu şeffaf tasarım ve isim olarak da Nothing Phone'u anımsatıyor gibi görünüyor. Üstelik, unutulmaz bir klavye deneyimi sunan ikonik T9 klavyesi de dikkat çekiyor.

Boring Phone

Cihazın temel amacı, kullanıcıyı akıllı telefonların olmadığı dönemlere geri götürmek. Bu nedenle Boring Phone'da hiçbir uygulama bulunmuyor ne sosyal medya platformları var ne de sürekli gelen bildirimler. Sadece SMS ve arama özellikleri ile birlikte, eğlence amacıyla ikonik yılan oyununu oynayabiliyorsunuz.

Boring Phone

BORİNG PHONE ÖZELLİKLERİ

Cihazın hem iç hem de dış kısmında ekranlar bulunuyor. İçte 2,8 inçlik bir QVGA ekran, dışta ise 1,77 inçlik bir panel mevcut. Bunlara ek olarak, 0,3 MP'lik bir kamera, 3,5 mm kulaklık girişi, ve 2G, 3G ve 4G gibi iletişim özelliklerini de içeriyor.

SINIRLI SAYIDA ÜRETİM VE SATIŞI OLMAYACAK!

Boring Phone'un üretimi sınırlı, sadece 5000 adet üretilecek ve satışa sunulmayacak. Bunun yerine, sosyal medya platformları üzerinden yapılacak çekilişlerle insanlara hediye edilecek. İlk olarak Birleşik Krallık'ta piyasaya sürülecek ve daha sonra diğer pazarlarda dağıtılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.