TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa çıktı: BYD SEAL U DM-i fiyatı ile herkesi şaşırttı

BYD'nin ürettiği şarj edilebilir hibrit otomobil Seal U DM-i, D-SUV segmentindeki özellikleri ve 80 km'lik elektrikli sürüş menziliyle dikkat çekiyor. Türkiye'de satışa sunulan araç, 18 kW DC hızlı şarj desteği gibi özellikleri uygun bir fiyatla birleştiriyor. İşte, BYD SEAL U DM-i fiyatı ve daha fazlası…

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 17:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa çıktı: BYD SEAL U DM-i fiyatı ile herkesi şaşırttı

Ülkemizde elektrikli otomobillerin popülerleşmesiyle birlikte, Çinli otomobil üreticisi BYD'in yeni şarj edilebilir hibrit modeli Türkiye pazarında satışa sunuldu. BYD'in son modeli Seal U DM-i, D-SUV segmentinde önemli özellikleri ve cazip lansmana özel fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte, BYD Seal U DM-i fiyatı ve özellikleri…

BYD Seal U DM-i

BYD SEAL U DM-İ ÖZELLİKLERİ

Elektrikli araçlara olan ilginin artmasıyla birlikte, BYD dünyanın ilk seri üretim şarj edilebilir hibrit otomobilini tanıttı ve Türkiye pazarına sundu. BYD Seal U DM-i modeli, enerji verimliliği ve düşük yakıt tüketimi vurgusuyla dikkat çekiyor. Özel lansman fiyatıyla satışa sunulan bu yeni hibrit otomobil, 72 kW'lık benzinli motorla donatılmış. Ayrıca, 145 kW'lık elektrikli motoruyla üç farklı güç kaynağı modu sunarak sürüş koşullarının büyük bir bölümünde elektrik motorundan güç alıyor.

BYD Seal U DM-i

Seal U DM-i, tamamen elektrikli sürüş deneyimi sunan Yüzde 100 Elektrikli Güç Modu ve benzin motoru sayesinde elektrikli motoru şarj eden Sıralı Hibrit Sürüş Modu gibi özelliklere sahip. Paralel Hibrit Sürüş Modu'nda ise hem elektrikli motor hem de benzinli motor tarafından desteklenen araç, farklı sürüş modları arasında geçiş yapabiliyor. 18.3 kW/sa Batarya ile donatılan Seal U, 80 kilometrelik elektrikli sürüş menziline sahip ve hibrit olarak 1080 kilometre karma sürüş menziline erişebiliyor. Bu otomobilin 100 km'de 0.9 litre yakıt tükettiği belirtiliyor.

BYD Seal U DM-i

BYD Seal U DM-i, yedi adet hava yastığı, acil durum şerit takibi, ön çarpışma uyarısı, otonom acil durum freni gibi bir dizi aktif ve pasif güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Aracın şarj süresi yüzde 30'dan yüzde 80'e 35 dakikada tamamlanabilirken, 0'dan 100 km/s hıza ulaşması ise sadece 8.9 saniyede gerçekleşmektedir. Bu özelliklerle, Seal U DM-i, sınıfında tercih edilebilecek bir seçenek sunuyor.

BYD SEAL U DM-İ FİYATI

Türkiye pazarında faaliyet gösteren elektrikli araç üreticisi BYD, yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Şirketin D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit modeli BYD SEAL U DM-i, özel lansman fiyatıyla 2.090.000 TL'lik etiketiyle Türkiye'deki BYD bayilerinde satışa sunuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.