TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amiral gemisi Xiaomi 14 serisi telefonun o özelliği kendine hayran bıraktı

Merakla beklenen Xiaomi 14 serisinin satışa sunulacağı an heyecanla beklenirken, Xiaomi 14 serisinin yeni bir özelliği ile ilgili sinyaller verildi. Xiaomi 14 serisinin açıklanan özellikleri ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 18:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Amiral gemisi Xiaomi 14 serisi telefonun o özelliği kendine hayran bıraktı

Hayatımızın her anında yer alan cep telefonları birçok marka tarafından günümüz teknolojisine uyarlanarak, mevcut cep telefon modellerinin düzenli olarak bir üst modeli piyasası sürülüyor. Piyasaya sürülmesi heyecanla beklenen Xiaomi 14 serisinin özellikleri yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı...

Xiaomi, Xiaomi 14 serisi için çalışmalara devam ediyor

Akıllı telefonlar, gibi her alanda insan hayatına birbirinden farklı kolaylıklar sunan teknoloji insan hayatını etkilediği gibi ekonomilere de yön veriyor. Teknoloji alanında yaşanan bu muhteşem gelişmeler ile birlikte birbirleriyle yarış içerisinde olan dev şirketlerin de kurulmasına vesile oldu. Dünya çapında yer alan en büyük şirketleri teknoloji alanında faaliyet göstermeye devam ederken, En büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan, Çin merkezli bir teknoloji şirketi Xiaomi, Dünya çapında akıllı telefonlar başta olmak üzere teknoloji alanında da birbirinden farklı cihazlar sunmaya devam ediyor. Xiaomi, Xiaomi 14 serisini piyasaya sürmek için çalışmalara devam ederken, yeni modelin özellikleri merak konusu oldu.

Xiaomi 14 serisinin yeni özellikler neler?

Titanyum kasa model üretimi cep telefonu markaları tarafından yaygınlaşmaya devam etmesi ile birlikte, Çin merkezli bir teknoloji şirketi olan Xiaomi yeni modeli olan Xiaomi 14 Pro’nun da titanyum alaşımlı gövdeye sahip olarak piyasaya süreceği bilgisi verildi. Merakla beklenen Xiaomi 14 serisinin satışa sunulacağı an heyecanla beklenirken, Xiaomi 14 serisinin, Ekim ila Kasım ayında Xiaomi 14 ve 14 Pro olmak üzere iki farklı model olarak sevenleri ile buluşacağı bilgisi verildi. Ayrıca Çin’den gelen yeni bilgilere göre, amiral gemisi modelin daha dayanıklı olması için titanyum alaşımlı gövdeye sahip olacağı tüm dikkatleri üzerine çekti.

Xiaomi 14 ve 14 Pro modellerinin dizaynı ve teknoloji özellikleri sır gibi saklansa da Xiaomi 14 serisi ile ilgili mevcut raporlar göre, oldukça ince ekran çerçevesine sahip olacağı ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Bu durumda da Xiaomi 14 serisi telefonun modellerinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 1./28 inç boyutlarında olması beklentiler arasında yer alırken, 50MP ana kamera sensörü ve 90W şarj destekli 4.820 mAh pil paketi gibi detayların yer verildiği söylentiler arasında yer alırken, Xiaomi 14 Pro, bu kapasiteyi 120W ve 5.000mAh’a taşıyacağı bekleniyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huawei, yeni model telefonu Mate 60 Pro Plus ile piyasaya bomba gibi bir giriş yaptı!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.