TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilge çınarlar el emeklerini sergiledi

İleri yaşlardaki vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan, sosyal yaşama katılımlarını sağlayan Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü, ‘Yıl Sonu Resim Sergisi’ açtı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bilge çınarlar el emeklerini sergiledi

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü, ‘Yıl Sonu Resim Sergisi’ açtı. Belediye hizmet binasının giriş katındaki salonda düzenlenen sergide, kulübün resim kursuna katılan üyelerin el emekleri beğeniye sunuldu. Açılış törenine katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sergiyi de bilge çınarlar ile birlikte gezdi.

“EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ”

Başkan Akpınar, “Büyüklerimizin ilerleyen yaşlarında evlerinden çıkıp sosyalleşmelerini, hayata katılarak tecrübelerini gün ışığına çıkarmalarını ve yanımızda olmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü’müzden daha fazla vatandaşımızın yararlanabilmesi için katılım yaşını 60’tan 55’e düşürdük. 554 üyeye ulaştık. En kıymetli varlıklarımız olan büyüklerimize her anlamda en güzel hizmetleri sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

KIRKYAMA SERGİSİ, KONSER

Yıl boyunca bilgisayardan el sanatlarına kadar pek çok farklı branşta kursun düzenlendiği Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü’nün ‘Kırkyama Sergisi’ de yarın ziyaretçilere kapılarını açacak. Sergi, Girne Kültürpark’taki kulüp binasında gerçekleşecek. Müzik kurslarına katılan bilge çınarlar ise 13 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verecek. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.