TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beş siyasi partiden terör için ortak açıklama

Genç Parti İzmir İl Başkanlığı, Yeniden Refah Partisi, Doğru Parti, Gelecek Parti ve Güzel Parti’nin İzmir İl Başkanları ile birlikte İstanbul’daki hain terör saldırısını kınayan bir açıklama gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 12:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Beş siyasi partiden terör için ortak açıklama

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Genç Parti İzmir İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısını kınamak amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Konak’ta bir kafede gerçekleştirilen ve İzmir’deki tüm siyasi parti il başkanlarının davet edildiği toplantıya, Yeniden Refah Partisi, Doğru Parti, Gelecek Partisi ve Güzel Parti’nin temsilcileri katıldı. Topluluk adına basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan okudu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Arıkan’ın okuduğu basın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi: “Terörü, terör örgütlerini ve destekçilerini lanetlemek, yüreği yanan ve terör saldırısında hayatlarını kaybeden terör şehidi yakınlarına ve ailelerine ve yaşanan acı olayda yaralı kurtulan vatandaşlarımıza destek olmak, milletçe birlik ve beraberliği pekiştirmek ve teröre lanet amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Bunun gibi terör olaylarının tekrarlanmaması için ülkece ve milletçe topyekun tepkimizi daha gür sesle dile getirmeliyiz. Terör olayında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKILACAK

Arıkan’ın okuduğu basın metninin ardından açıklamalarda bulunan Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç , “Önceki gün hepimizi üzen bir terör saldırısı gerçekleşti. Hepimiz çok üzüldük. Amacımız, önceki gün İstanbul’da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası, İzmir’deki siyasi partiler olarak bir basın açıklaması yapmaktı. Davet ettiğimiz partilerin il başkanları, kendileri gelemeseler bile parti temsilcilerini göndereceklerini söylediler. Herhalde işleri çıktı gelemediler. Yine diğer partiler de kabul ederse, yarın (bugün) saat 14.00’de, Atatürk Meydanı’nda çelenk bırakmak istiyoruz. Bu konuda partilerin il başkanlıklarına da davette bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.