TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’da hijyen seferberliği

İlçe genelinde dezenfeksiyon ve ilaçlama uygulamalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, geniş bir çalışma başlattı; okullar, pazar yerleri, camiler, cemevi ve kiliseler baştan sona ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 10:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’da hijyen seferberliği

Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sürdürülen, kamusal alanlarda salgın riskini önlemek, hastalıkların önüne geçmek için başlatılan çalışma çerçevesinde ilaçlama ekibi oluşturuldu. Özel donanımlı ekip, ilçe genelinde bulunan eğitim ve ibadethane alanlarında dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Bu çerçevede tüm eğitim yuvalarının; cami, cemevi ve kiliselerin, apartman ve site çevreleri ile dere kenarlarının baştan sona steril hale getirileceği belirtildi. Çalışmaların aralıksız süreceği ifade edildi.


Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, “Son dönemde yeniden artış gösteren salgın hastalık riskini, özellikle kamusal alanlarda en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yoğun olarak kullandıkları alanlardaki sterilizasyon çalışmalarımızı hızlandırdık. Kamusal alanlarda halk sağlığını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.