TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’da evcil hayvanlar için ‘Pati Park’

Bayraklı Belediyesi, evcil hayvanlar için özel tasarlanan köpek parklarıyla hayvanseverlerden tam not aldı. İlçeye yerel seçimlerden bu yana iki yeni köpek parkı kazandıran Başkan Serdar Sandal, “Hayatı paylaştığımız can dostlarımız için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 08:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’da evcil hayvanlar için ‘Pati Park’

Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme sorunlarına yönelik projelerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, sahipli can dostlar için de ilçeye kazandırılan köpek parklarıyla hayvanseverlerin takdirini topladı. Manavkuyu Mahallesi’nde bulunan Hasan Ali Yücel Parkı’ndaki bin 475 metrekare alana sahip köpek parkına 12 adet parkur elemanı yerleştirildi. Soğukkuyu Mahallesi’ndeki Şehit Kara Pilot Ümit Özerli Parkı içine de 285 metrekarelik köpek parkı inşa edilerek 6 adet parkur elemanı monte edildi. Çalışmalar hayvanseverlerin beğenisini kazandı, vatandaşlar Bayraklı Belediyesine teşekkür etti. Değerlendirilebilecek alanlara yeni köpek parklarının kazandırılması için çalışmaların süreceği belirtildi.



Destekler sürecek
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bu dünyada yalnız değiliz. Hayatı can dostlarımızla birlikte paylaşıyoruz. Bize düşen görev onların temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında elimizden geldiğince hayatlarını da kolaylaştıracak, sosyalleşmelerini sağlayacak işler yapmak. Bu doğrultuda hayvan dostu belediye olarak ilçemizdeki sokak hayvanlarına da sahipli can dostlarımıza da imkanlarımız dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.