TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı Belediyesinden 51 branşta kurs imkanı

Bayraklılı kadınlara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışan Bayraklı Belediyesi, yüzlerce kadına ücretsiz kurs imkanı sağlıyor. Ahşap boyamadan dikiş nakışa, kuaförlükten bilgisayar eğitimine kadar 51 branşta açılan kurslar kadınlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Hem eğlenmek hem de öğrenmek isteyen tüm kadınlarımızı kurlarımıza bekliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 13:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı Belediyesinden 51 branşta kurs imkanı

PASTACILIKTAN BİLGİSAYARA 51 FARKLI KURS

Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde 16 farklı merkezde açılan hobi ve meslek edindirme kurslarından, son üç yılda 2 bin 31 kadın faydalandı. Uzman eğiticiler eşliğinde, 51 farklı branşta açılan kurslar hem eğlenme hem de öğrenme imkanı sundu. Aile ekonomilerine katkı sunmak isteyen kadınlar, ürettikleri el emeği ürünleri satarak gelir elde etme imkanı da yakaladı.

EL EMEĞİ BAŞ TACIMIZDIR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplumun her kesimi için fırsat eşitliği yaratmayı hedefliyor, kadınlara yönelik kurslarımıza dolu dizgin devam ediyoruz. Yüzlerce kadının öğrenmesine, sosyalleşmesine ve kazanç elde etmesine imkan tanıyan bu kurslardan tüm Bayraklılıların yararlanmasını temenni ediyoruz. İzmir’in kalbi Bayraklı’da, kalbin içini iyilikle, sanatla, kültürle, sporla, eğitimle dolduruyoruz. El emeği baş tacımızdır” dedi. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.