TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayi Tahsilat Sistemi Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

null

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 13:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayi Tahsilat Sistemi Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Bayi tahsilatlarının yönetimi, genel merkez için oldukça karmaşık ve zaman alan bir boyuttadır. Çünkü bayilerin yönetimsel ihtiyacı kendi için de bir bütünlük içerdiği gibi genel merkezin bayiliklere karşı denetimi de ayrı bir iş yükü getirir. Bu durumda her iki ihtiyaca da aynı anda hizmet edebilecek sistemler gerekli hale gelir. Bayi tahsilat sistemleri bu ihtiyaçların tümünün aynı anda karşılanmasını sağlar.   

Bayi tahsilat sistemi; firmaların bayilik ve alt bayilikleri arasında mali ve yönetimsel hareketlerin tek panelden gerçekleşmesini sağlayan sistemlerdir. Yazılımlar üzerinden gerçekleşen bu hizmette; sanal POS, ödeme alımı, ödeme aktarımı, ödeme kayıtları ve muhasebe/ERP entegrasyonu gibi sayısız işlem bir arada yapılabilir. 

Profesyonel bayi tahsilat sistemleri sayesinde firmanız için gereken tüm bayi tahsilat döngüsünü tek kanaldan kurgulayabilir, farklı para birimleri için işlem kaydı yapabilirsiniz.  

Bayi Tahsilat Sistemi Nedir?  

Bayi tahsilat sistemi, online yönetim bilişim sistemlerinden biridir. Bu hizmet sayesinde firmanızın bayilik yönetimini tek panel üzerinden ve güvenilir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız hizmetler her bir kategori için alt başlıklara ve farklı ihtiyaçlara göre dizayn edilebilir. Ancak genel hatlarıyla firmanın genel merkezi ve bayilikleri arasındaki tüm mali akış düzeni tek elde sistemleştirilir. Böylece bayilerin, firma merkezi tarafından takibi kolaylaşır ve mali döngünün otomatik kaydı tutulabilir. 

Uzman markalar tarafından tescilli şekilde sunulan bayi tahsilat hizmetinde şirket yönetiminin ihtiyaç duyduğu güvenilir hizmet ve pratik kullanım beklentileri fazlasıyla karşılanır. 

Bankacılık faaliyetlerinden sanal POS yazılımına, mali akış takibinden bayilikler arası ödeme alım sirkülasyonuna kadar sayısız hizmete tek kanaldan ulaşmanız mümkündür. Aynı zamanda muhasebe/ERP kayıtları için entegrasyon sağlayan bayi tahsilat sistemi; şirket yönetiminde pratik ve dijital araç kullanımını hizmetinize sunar.   

Bayi Tahsilat Sistemi Ne İşe Yarar?  

Bayi tahsilat sistemi sayesinde bireysel olarak müşterilerinizden ödeme almak istediğinizde sanal POS hizmetinden, bayilikler olarak genel merkezle mali akış sağlamak istediğinizde yönetim panelinden faydalanabilirsiniz. 

Her bayilik için ayrı ayrı arşivleme ve takip kanalı oluşturabilir, firmanızın ihtiyaç duyduğu tüm kategorileri aynı ekranda toplayabilirsiniz.  

Bayi Tahsilat Sistemi Nasıl Kullanılır?  

Bayi tahsilat sistemi için firmanız adına başvuru yaptığınızda hizmet sağlayıcı tarafından kısa sürede kayıt işlemleriniz tamamlanır. Ardından firmanıza ait bayilik ve alt bayilikler için yönetim menüleri tanımlanır. Bu menüler sayesinde firmanızla çalışan bayilere ait tüm mali akış hareketlerini, talimatları, mali kayıtları ve muhasebeleştirme işlemlerini tek ekran üzerinden yönetmeniz sağlanır.  

Bayi tahsilat sisteminin kurulum ve kullanımı oldukça basittir. İşlem menülerinde yer alan kategoriler aracılığıyla yapmak istediğiniz işlem için tek tıkla talimat verebilirsiniz. Aynı zamanda bu işlemlerin kaydı, sistem tarafından eş zamanlı olarak yapılır ve muhasebe ERP programlarına aktarılabilir. Böylece muhasebeleştirme işlemleri için ayrıca vakit ve iş gücü gerekmeden yönetim kolaylığının farklı avantajlarından birini elde edebilirsiniz.  

Bayilikler ve alt bayilik grupları, bayi tahsilat sistemleri ile firmanın genel merkezine iletmesi gereken tüm mali akışı otomatik olarak kayıt altına alabilir. Şirketin genel merkezi de bayilere ait tüm transfer ve muhasebeleştirme hareketlerini entegre şekilde kontrol eder. 

Aynı zamanda profesyonel hizmet sağlayıcılar tarafından sunulan bayi tahsilat sistemlerinde sanal POS avantajından da faydalanabilirsiniz. Yani hem müşterilerin yapacağı bireysel ödemeler hem de bayilik ve genel merkez arasındaki akışlar güvenilir dijital ortamda hızla gerçekleşir. Bayi tahsilat sistemi sektörünün öncüsü Ozan Business ile güvenilir ortamda hızlı işlem menülerinden faydalanarak, yönetimde kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.