TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Selvitopu: Kamu bütçesini çarçur etmedik!

Nasrettin Hoca Çocuk ve Bilim Merkezi üzerinden yapılan bütçe eleştirilerine yanıt veren Başkan Selvitopu, “Kamu bütçesini çok önemsiyoruz, bütçemizi çarçur etmedik” dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 11:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Selvitopu: Kamu  bütçesini çarçur etmedik!

NURETTİN BAKİ

Karabağlar Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı belediyenin meclis salonunda Başkan Muhittin Selvitopu başkanlığında yapıldı. Konuşmasına belediyenin ocak ayı çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek başlayan Başkan Selvitopu, 19 milyon TL’yi geçen bir yapılandırmayı hayata geçirdiklerini vurguladı.

19 MİLYON TL’LİK YAPILANDIRMA!

Belediye olarak 19 milyon TL’lik bir yapılandırmayı başardıklarını söyleyen Başkan Selvitopu, “Belediyemizin büyük ihtiyacı olan ve değeri 3 milyon TL’yi bulan kamyonet ve iş makinelerini belediye filomuza kattık. Mali olarak Ocak ve Şubat aylarında geçen yıllara göre bir tık daha iyiyiz diyebilirim. Gider ve gelirimiz başa baş gidiyor. Öte yandan vatandaşlarımıza yardımcı olacak ve toplam 19 milyonu geçen bir yapılandırmayı hayata geçirdik. Bu yapılandırma hem belediyemizi finans anlamında rahatlattı hem de vatandaşlarımıza da nefes oldu” ifadelerine yer verdi.

BÜTÇEMİZİ ÇARÇUR ETMEDİK!

Kamu bütçesini çarçur ettiklerine dair iddialara cevap veren Başkan Selvitopu, “Biz kamunun parasını hiçbir zaman çarçur etmedik, etmiyoruz. Bu parayı nasıl kullandığımızı herkes bütün kamuoyu biliyor. Nasrettin Hoca çocuk ve bilim merkezine nasıl bir yatırım yaptığımızı yakın zamanda herkes görecek. Diğer park ve asfalt çalışmalarımız da aynı hızla devam ediyor. Gençlik merkezine çok ihtiyacımız var. Umarım en kısa zamanda bu ihtiyacımızı da hayata geçirmiş olacağız. Karabağlar Gençlik Merkezi ile Karabağların girişinin görüntüsü tamamen değişecek. Bu hepimiz için çok güzel bir başarı olacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.