TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sandal: “İyi günde kötü günde beraberiz”

Hayata geçirdiği projelerle vatandaşların yaşamını kolaylaştıran Bayraklı Belediyesi, taziye evleri sayesinde kötü günlerde de Bayraklılıların yanında oluyor. Taziye evi hizmetinden faydalanan cenaze sahipleri, belediye tarafından sunulan ikramlar eşliğinde konuklarını ağırlayabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 09:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Sandal: “İyi günde kötü günde beraberiz”

Sayısı 4’e çıkartılan taziye evleri bugüne kadar 50 bin kişiyi ağırladı. Başkan Sandal “İyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
Bünyesinde faaliyet gösteren taziye evleri ile cenaze sahibi vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olan Bayraklı Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıl iki yeni taziye evini daha hizmete açan Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman, Onur Mahallesi ve Cengizhan taziye evleri ile Aşık Mahzuni Şerif Cemevinde gerçekleşen taziyelerde, konuklara sıcak ve soğuk ikram hizmeti de verdi. Taziye evleri, acılı günlerinde cenaze sahiplerinin yükünü az da olsa hafifletti.



“Yüklerini hafifletiyoruz"
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “Hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırırken, iyi günde de kötü günde de yanlarında oluyoruz. Onur Mahallesi ve Cengizhan’da hizmete açtığımız merkezlerle birlikte yerel seçimlerin ardından taziye evlerimizin sayısını 4’e çıkardık. Çeşitli ikramlarla, cenaze sahiplerimizin yükünü hafifletiyor, taziye sunmak isteyen vatandaşlarımıza her mevsim için uygun alanlar sunuyoruz” dedi. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.