TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan İduğ mesaiye işçilerle başladı

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı öncesindeki son mesaiye Temizlik İşleri ve Fen İşleri Şantiyesi’nde işçilerle bayramlaşarak başladı

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 19:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan İduğ mesaiye işçilerle başladı

Sabah vardiyasının başlamasından hemen önce Temizlik İşleri Şantiyesi’ne giden Başkan İduğ, işçilerle el sıkışarak bayramlarını kutladı. Başkan İduğ’un ikinci durağı Fen İşler Şantiyesi oldu. Buradaki işçilerle de bayramlaşarak çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan İduğ, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ise tüm belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Ziyaretlere DİSK Genel İş Sendikası 7 No’lu Şube Başkanı Özgür Genç ve DİSK Genel İş Sendikası 6 No’lu Şube Başkanı Yılmaz Akın da katıldı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, şantiye ziyaretlerinin ardından tüm Bornova Belediyesi çalışanlarıyla Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Başan İduğ CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nın Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi'nde düzenlediği törende ve CHP İzmir İl Başkanlığı'nın İzmir Sanat Merkezi'nde düzenlediği törende partililerle bayramlaştı.

Günü gününe ödeme

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Bornova Belediyesi’nde yaptıkları yatırımlar ve aldıkları kararlar sayesinde çalışanların ücret, ikramiye ve toplu iş sözleşmesinden doğan alacaklarını günü gününe yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan İduğ, “Geldiğimiz günden beri toplu iş sözleşmelerinde Türkiye’nin en sağlıklı, en doğru kararlarını alan, çalışma arkadaşlarımızı enflasyon altında ezdirmeyen, refah seviyesini yukarda tutmaya çalışan bir anlayışla çalıştık” dedi.

EYT’ye 41 milyon TL

Başkan İduğ, Bornova Belediyesi’ni getirdikleri sağlam bütçe yapısı sayesinde EYT kapsamında emekli olan 100’e yakın personelin 41 milyon TL tutan ikramiyesini de 19 Nisan itibariyle tek seferde hesaplarına yatırdıklarını söyledi. Başkan İduğ, “Bornova Belediyesi, yurtları, taziye evlerini, Pazar yerleri gibi bütün projelerini 2023 sonuna kadar tamamlayacak. Bu başarıda payı olan tüm çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Türkiye’ye hizmet ettik

6 Şubat’taki depremden etkilenen 11 ilde yaraları sarmak için hemen harekete geçtiklerini ve özellikle barınma sorununun çözümüne katkıda bulunduklarını söyleyen Başkan İduğ, deprem bölgesinde görev yapan çalışanlara özverileri için teşekkür ederek, “Sadece Bornova’ya değil, Türkiye’ye hizmet ettik. O yüzden sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.