TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Erdoğan, AK Parti’li Çankırı’nın toplantısına telefonla bağlandı

İzmir'de AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı tarafından düzenlenen toplantıya Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla bağlandı

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Erdoğan, AK Parti’li Çankırı’nın toplantısına telefonla bağlandı

Balçova Termal Otel'de AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile babası eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez tarafından Doğu ve Güneydoğu Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantı, yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TELEFON BAĞLANTISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de düzenlenen toplantıya telefon bağlantısıyla katıldı.

Ceyda Bölünmez Çankırı'nın telefonuyla toplantıya bağlanan Erdoğan, katılımcıları selamladı.

İstanbul'da bugün bir miting düzenlediklerini hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Sizleri İstanbul'dan hele hele bugünkü muhteşem İstanbul mitinginden sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Akşamınız mübarek olsun. Geleceğiniz aydınlık olsun. Çok farklı bir dönemin içerisindeyiz. Ben biliyorum ki Doğu ve Güneydoğu'nun kanaat önderleri olarak siz değerli kardeşlerim bu işe elinizi attığınız zaman, ağırlığınızı koyduğunuz zaman, inşallah önümüzdeki hafta bir balkon konuşmasını sizlerle beraber yapacağız. Atacağınız bu noktadaki hayırlı adımlar inşallah ülkemizin, bölgemiz geleceği için çok çok güzel geleceğe vesile olacaktır. Bu duygular içerisinde sizi selamlıyorum. Sizi Allah'a emanet ediyorum."

İZMİR'DEN 11 MİLLETVEKİLİ ADAYI

Düzenledikleri toplantı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi veren Çankırı, Doğu ve Güneydoğulu 11 kişiyi İzmir'den milletvekili adayı gösterdiği için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
İzmir'de seçimlerde büyük başarı yakalayacaklarına inandığını kaydeden Çankırı, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin." ifadelerini kullandı.

TERÖR KELİMESİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ

Süleyman Bölünmez de AK Parti'nin çok önemli işlere imza attığını söyledi. Hükümetin terörü bitirdiğini kaydeden Bölünmez, "Rabb'im bir daha göstermesin. Terör kelimesini Güneydoğu'da duymak istemiyoruz. Bu da sizin oylarınızla olacaktır." diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan da Doğu ve Güneydoğu hemşehri derneklerinin partilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi.

''BİZ İSTEYİNCE YAPAMAYACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK''

Derneklerden 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ilk turda seçilmesi için yoğun gayret göstermesini isteyen İnan, "İzmir'de 23 il olarak toplam 1 milyon 700 bin vatandaşız. İzmir'de biz isteyince yapamayacağımız bir şey yok. Birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha önemli." şeklinde konuştu.
AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan ise CHP'nin aday listesini eleştirerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi adeta bitirdiğini ileri sürdü. AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.