TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ceritoğlu Sengel’den TİS açıklaması

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel bir süredir Efes Selçuk Belediyesi’nde çalışan işçilerle ilgili devam eden toplu iş sözleşmesine dair bir açıklama yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 20:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Ceritoğlu Sengel’den TİS açıklaması

Süreç ile ilgili direk bilgi vermek istediğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Uzun süreden beri sık sık böyle kamera karşısına geçip sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum. İstiyorum ki, gelişen tüm olaylarla ilgili olarak ilk ağızdan, benden bilgi sahibi olun. Bildiğiniz üzere epeyce bir süredir belediyemizde çalışan işçi arkadaşlarımızın toplu iş sözleşmeleri görüşmelerini tamamlamaya çalışıyoruz. Bugün de işçi arkadaşlarımızın yetkili sendikası ile belediyemizi temsilen SODEM-SEN’in katıldığı yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Hepimizin arzuladığı uzlaşmanın gerçekleşmesi için ben de görev ve sorumlulukların gereği ve belediyemizin imkanları dahilinde bu görüşmelere katkı sunmaya gayret gösterdim” dedi.
İşçi temsilcisi olan Belediye- İş sendikası ile masada uzlaşmak için çabaladıklarını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak bu sürecin geldiğimiz son noktası ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedim. Belediyemizi temsilen işçi çalışma arkadaşlarımıza sunduğumuz 13 bin 500 TL net maaş artı ikramiyelerle birlikte toplam 16 bin 600 TL tutarındaki teklif Belediye- İş temsilcileri tarafından reddedildi. Belediyemizin gelir ve mali olanaklarını zorlayarak sunduğumuz teklifin kabul edilebilir bir seviyede olduğunu düşünüyoruz. Ve işçi çalışma arkadaşlarımızın bu teklifi kabul edinileceklerini umuyoruz. İşçilerin tüm hak ve tercihlerine saygı duymakla birlikte masada uzlaşabilmek isterdik. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.