TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başdaş’tan Batur’a tepki: Gülmemek elde değil

CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un “Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar” ifadelerine AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 12:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başdaş’tan Batur’a tepki: Gülmemek elde değil

SEVAL ASLAN

 CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un “Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar” ifadelerine AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, yanıt verdi.

İZMİR HİZMETE HASRET KALDI

Kişisel sosyal medya hesabından Batur’a seslenen Başdaş, şu ifadelere yer verdi: “Heyhat! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gece gündüz kulis yapan CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar’ demiş. Gülmemek elde değil. Sayın Batur Hükümetimizin böyle bir çalışması zaten yok da sen zaten 4 yıl boyunca Konak Belediyesine kilit vurdun! Konaklı hemşerilerimize elle tutulur hiçbir hizmette bulunma sonra da kalk böyle akıl ve mantıkla bağdaşmayacak cümleler kur! İzmir’de kimi yoldan çevirseniz ‘Batur’un rüyası Büyükşehir’ der size. Hatta Soyer’le olan rekabetiniz yüzünden hem Konak hem İzmir hizmete hasret kaldı! Gündem değişmek için ortaya attığınız bu iddia ne kadar ciddiyetsiz bir yerel yönetimler anlayışına sahip olduğunuzun resmidir. Sayın Batur rahat olun! Bu ülkede demokrasinin teminatı AK Parti’dir. Büyükşehir sevdanızı böyle kerameti kendinizden menkul olan şeylerle perdelemeye kalkmayın. Millet sizden siyaset değil, hizmet yapmanızı bekliyor.2023 konusunda da rahat olun! Milletimiz, yenilmeye doymayan Genel Başkanınıza da getirdiği ithal ekonomi komiserlerine de hiçbir zaman prim vermeyecektir. 2023’teki zafer kutlamamızı Konak Meydanı’nda yaparken size de oradan bir el sallarız.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.