TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de oruçlar 'Yeryüzü Sofrası'nda açıldı

Balıkesir'de her yıl düzenlenen geleneksel 'Yeryüzü Sofrası' bu kez Mekik Sokak'ta kuruldu. Vatandaşlar, yeryüzü sofrasına büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 21:38
Kaynak: İHA
Balıkesir'de oruçlar 'Yeryüzü Sofrası'nda açıldı

Çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla birlikte yeryüzü sofrasında iftar yapıldı. İftar programına katılan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, vatandaşlarla bir araya gelerek bol bol fotoğraf çektirdi. Yemek sonrası bir konuşma yapan Akın, "İl Başkanlığımızın düzenlediği bu sokak iftarında sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Hepinizin oruçlarını Allah kabul etsin. İnşallah memleketimizin bereketini artırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrımcılık yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak birlikte olacağız. İnşallah güzel bir Balıkesir'de hep birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Etkinliğe CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, CHP Karesi Belediye Başkan Adayı Mesut Akbıyık, CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli, eski il ve ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.