TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Vahit Kirişci Afyonkarahisar'a geldi

Afyonkarahisar’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Tarım ve Orman Bakanlığı olarak faaliyetlerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bakan Vahit Kirişci Afyonkarahisar'a geldi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, toplantı ve ziyaretleri çerçevesinde Afyonkarahisar'a geldi. Bakan Kirişci ilk olarak Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Bakan Kirişci'yi, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Kirişci, burada yaptığı konuşmada, bağımsızlık, özgürlük, istikrar ve istikbal uğruna ömrünü adamış ve bu konuda her türlü fedakarlığı göstermiş Afyonkarahisar'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

''FAALİYETLERİMİZİ HEMŞEHRİLERLE PAYLAŞACAĞIZ''

Kirişci, "Bugün 45.'sini gerçekleştireceğimiz sektör buluşması başta olmak üzere bütün etkinliklerle hem Tarım ve Orman Bakanlığı olarak faaliyetleri hemşehrilerle paylaşmış olacağız hem de onların sorunlarını dinleyeceğiz. Afyonkarahisar'a ne yapılabilir? Nasıl yapılabilir? Hangi katkılar sağlanalabilir? Bu kurumlarda da bir istişare mahiyette görüşmelerimiz olacak. Elbette resmi ziyaretleri de bu çerçevede gerçekleştiriyoruz." dedi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.