TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Uraloğlu’ndan İzmir’e: Yükümüzü biraz daha artırın

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda Mart 2024 yerel seçimi için İzmirlilere seslenerek “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın ve kabinenin yükünü İzmir biraz daha ağırlaştırsın istiyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 14:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bakan Uraloğlu’ndan İzmir’e: Yükümüzü biraz daha artırın

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, İzmir ziyareti kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İl başkanlığında teşkilatla bir araya gelen Uraloğlu’na AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Mahmut Atilla Kaya, MKYK üyesi ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek yıldız Büyükdağ, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar eşlik etti.

Bakan Uraloğlu düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin de açıklamalar yaptı.

uralll

URALOĞLU: YAPILAN BU VAHŞETİ KINIYORUM

Sözlerine Filistin’de yaşanan insanlık dramına tepki gösteren başlayan Bakan Uraloğlu, “Orada bir insanlık dramı yaşanıyor. Biz şuna inanıyoruz. Bu konuyu çözebilecek birisi varsa o da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu konuda da yakın zamanda inşallah mesafe kaydederiz. Biz dilimizle ve elimizle düzeltmeye çalışıyoruz. Yapılan bu vahşeti kınıyorum. İnşallah en kısa sürede ateşkes ve barış tesis edilir” dedi.

uraloğlu (1)

YAKIN DÖNEMDE SAHAYA ÇIKACAĞIZ

İzmir’den Mart 2024 yerel seçiminde AK Parti’yi yerelde iktidar yapmalarını isteyen Uraloğlu, “İzmir’de birçok işimiz var. Yaptıklarımız, devam eden ve planladıklarımız var. Biz bunları konuştuk ve gerekli istişareleri yaptık. Biz, İzmir’in ihtiyaçlarını biliyoruz. İzmir’in kime oy verdiğinden bağımsız olarak İzmir’e hizmet ettik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın ve kabinenin yükünü İzmir biraz daha ağırlaştırsın istiyoruz. Önümüzde 5 ay kaldı. Biz bir yandan bu süreci başlattık Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki dönemde adaylarımızı tespit edip sahaya çıkacağız. Eğer ki siz bize biraz daha yük yüklerseniz biz memnun olacağız. Ben bu iradeyi İzmir’de görüyorum” ifadelerini kullandı.

uraloğlu (3)

SAYGILI: SAVAŞIN DA BİR YİĞİTLİĞİ VE KURALI VARDIR

Konuşmasında İsrail’i Gazze’deki insanlık ayıbı ve kıyıma tepki göstererek “2012-2018 yılları arasında İzmir’imizde Karayolları Bölge müdürlüğü, akabinde 2018 yılından itibaren de Ankara’da Karayolları Genel Müdürü görevi yapan ve bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Abdülkadir Uraloğlu abimiz bizim kıymetlimizdir, İzmir’imizin değerlisidir. Filistin’de hepimiz ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir iradenin evlatlarıyız. Bu duruşun getirdiği nimetleri görüyoruz. Ama unutmayalım. Zalime merhamet, mazluma zulümdür. Ey İsrail! Sen korkaksın. Çocuk, kadın katilisin. Savaşın da bir yiğitliği ve kuralı vardır. Sen çocukları öldürerek nasıl savaşıyorsun! Yazıklar olsun sana. Ey batı! Timsah gözyaşlarınızla İsrail’i ve onun soykırımlarını kutsamaya çalışıyorsunuz. Yalanla bir yere gelmezsiniz. Bu zalimliği bütün dünya görüyor” dedi.

kayaa-1

KAYA: YATIRIMLARDA ASLAN PAYI ULAŞIM VE ALTYAPI BAKANLIĞINDA

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ise, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi kurduğunda önümüze muasır medeniyet seviyesini yakalama hedefini koydu. Bu da eser siyasetiyle olur. Biz de hem İzmir’de hem Türkiye’de eser siyaseti yaptık İzmir’de 230 milyarlık yatırımla İzmirlinin hayatını kolaylaştırdık. Bu yatırımda 120 milyarlık yatırımla en büyük pay Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda. Buraya gelmeden Yeni Foça Yat Limanı’nın açılışını yaptık. Ben İzmir’de yapılan tüm yatırımlar için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

bursaaalıı

BURSALI: SAYIN BAKANIMIZA SÖZ

AK Parti İzmir Milletvekili Bursalı ise Bakan Uraloğlu’na söz vererek “Sayın Bakanım İzmir’i hepimizden iyi biliyor. 6 yıl burada görev yaptı. Burada görev yaptığında da yapmadığında da İzmir’e yapılan bütün hizmetlerde onun imzası var. Bu salondan Sayın Bakanımıza şunun sözünü verelim. Mart 2024’te İzmir’i AK belediyecilikle tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- İzmir’in Cumhuriyet kalelerini inşa etmeye devam edeceğiz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.