TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Kasapoğlu: İzmir’in vakit kaybetme lüksü yok!

Bakan Kasapoğlu, “İzmir’in vakit kaybetme lüksü yok. İzmir’in hayallerini biz gerçekleştirdik. Hedef yeni hayallere koşmaktadır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2023 12:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bakan Kasapoğlu: İzmir’in vakit kaybetme lüksü yok!

ÇAĞLA GENİŞ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Konak İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, ilçe binasını dolduran partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Bakan Kasapoğlu burada yaptığı konuşmasında, 14 Mayıs için iddialı mesajlar verirken, Altılı Masa’ya da sert sözlerle yüklendi.

ALTILI MASAYA YÜKLENDİ

İlçe binasında yaptığı konuşmasında partililere seslenen Bakan Kasapoğlu, “14 Mayıs için yallah bismillah dedik, hep birlikte perşembe günü İzmir’in huzuruna çıktık. 14 Mayıs’a doğru koşuyoruz, rabbim menzilimizi mübarek eylesin. Bu memleketin bir evladı olarak, gençliğin, sporun bakanı olarak her daim yanınızdayım. Gençler, 30 gün boyunca bu enerji ile durmadan sandıkları patlatana dek çalışacağız. 21 yıllık bir destan var Türkiye’de. Ulaşımdan sağlığa, sanayiden turizme kadar her alanda devasa bir seferberlik var, devrimler var. Bu millet için. Milletimiz her şeyin en iyisine layık. 85 milyonu ötekileştirmeden hizmete talip olduk. 14 Mayıs’ta yine aynı ruhla, herkes için üretmeyi onur bilerek hizmete talibiz. Türkiye’nin her vilayetinde üretmeye bu ülkeyi daha yukarılara taşımaya talibiz. İnanıyorum ki bu davanın AK mensuplarıyla bundan sonra da birliğimizden taviz vermeden millete hizmet yolunda yürüyüşümüzü daha yukarılara taşıyacağız. Elbette İzmir’de Konak’ta çok büyük iddialarımız var. Bugüne kadar eğitimdeki atılımlarımızı, sağlıktaki dönüşümdeki atılımlarını başkanımız anlattı. 6’lı masanın bizim yaptıklarımızı hayal dahi edecek kapasitesi yok. İzmir’in vakit kaybetme lüksü ve tahammülü yok. Konak için hemen şimdi diyoruz. İzmir için hemen şimdi ve Türkiye için hemen şimdi diyoruz” dedi.

İZMİR’İN HAYALLERİNİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK

Konuşmasını sürdüren Bakan Kasapoğlu, “Az önce buraya TOGG ile geldik. Milli aracımızla geldik. Perşembe gününden beri bu ülkenin mühendislerinin ortaya koyduğu vizyonunun ürünü araçla güzel İzmir’in güzel yollarındayız. Aracımız adeta süzülerek ilerliyor. Bundan büyük gurur yok. Bu gururu daha da yukarılara taşımaya talibiz. Bu ülkenin evlatlarına güvenildiğinde neleri başardıklarını bize gösteriyor. İzmir’de her bir yöne girerek, İzmir bizim için en güçlü şekilde başaracağımız bir vilayet. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta bu hedefimizi daha yüksek noktaya zaferle taçlandıracağız. İzmir’de 14 Mayıs gününe kadar girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmadan gayretle çalışacağız. Bu noktada Konak lokomotif olacak. Hep birlikte başaracağız. İzmir’de devasa yatırımlar var, İzmir’in hayallerini biz gerçekleştirdik. Bu bizim için bir onurdur. Hedef yeni hayallere koşmaktadır” ifadelerini kullandı.

EN İYİ CEVABI SANDIKTA VERECEK

AK Parti Konak İlçe Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Sait Başdaş ise, “Bakanımıza teşekkür ediyoruz ziyaretinden dolayı. Kısaca Konak’tan bahsedeyim size. Konak sadece Ege’nin değil tüm Türkiye’nin incisi bir ilçeydi. Ama maalesef beceriksiz bir yerel yönetim yüzünden en geri kalmış ilçemiz. Son 15 yılda 80 bin insan göç etti. Biz şanslıyız ki hükümetimiz olağanüstü hizmetler yaptı. Teşkilat olarak tek hedefimiz var; önce 2023’te Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçtireceğiz. Sonra da 30 yıldır hizmet bekleyen Konak’ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Konak’ta 75 mahallede doğalgaz yok. 60’a yakın mahalle kentsel dönüşüm bekliyor. Kentsel dönüşümü biz başlatacağız. Ballıkuyu 11 yıldır kentsel dönüşüm bekliyor. Bunu yapamayan zihniyet Türkiye’yi yönetmeye talip. İzmirliler en iyi cevabı sandıkta verecek. Sizinle birlikte önce 14 Mayıs’ta sonra da başta Büyükşehir olmak üzere birçok belediyeyi AK Parti ile buluşturacağız” açıklamasını yaptı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.